Energie Bespaar Partner

Laatste nieuws

 

team vlaming makelaardij verkoopmakelaar aankoopmakelaar taxateur amersfoort

Vlaming Makelaardij

Bij ons voelt u zich thuis als het gaat om de aankoop, verkoop of taxatie van uw huis! Vele tevreden opdrachtgevers gingen u voor. Onze klanten waarderen ons met het cijfer 9,2 voor de verkoop van hun huis en het cijfer 9,4 voor de aankoop van hun nieuwe huis! De cijfers spreken voor zich; wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Een niet zo’n typisch makelaarskantoor waarbij persoonlijke aandacht, integriteit en resultaat voorop staan. Enthousiasme met oog voor detail. Vlaming makelaardij doet het nét even anders.

Vanuit ons fraaie pand aan de Utrechtseweg 40 bieden wij puur maatwerk.  De snel veranderende woningmarkt en perceptie van dienstverlening vragen om een nieuwe, verfrissende aanpak.

Wij bieden u drempelloze service, korte lijnen en uitgekiende marketingtools.

Wij doen er alles aan om u te ontzorgen, zodat u zich op een ontspannen manier kunt voorbereiden op de toekomst.

Vlaming Makelaardij is een echt Amersfoorts makelaarskantoor, aangesloten bij de NVM. Met permanente educatie houden wij onze vakkennis actueel. Dit om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

We maken gebruik van de grootste en meest geavanceerde woningdatabase van Nederland. Hierdoor bepalen we gefundeerd de waarde van uw huidige of toekomstige woning.

Met onze uitgebreide kennis en ervaring zetten wij ons elke dag 100 % in voor uw belang.  Doe er uw voordeel mee en nodig ons uit voor een persoonlijk gesprek!

Verhuizen begint bij Vlaming Makelaardij!

Klik hier voor een gratis waardebepaling van uw huis

Klik hier voor een gratis verkoopadvies van uw huis

Klik hier voor een gratis aankoopadvies voor een nieuwe woning

sjoerd vlaming makelaardij amersfoortSjoerd

Met plezier stel ik mijzelf aan u voor!

Mijn naam is Sjoerd Vlaming; register makelaar taxateur voor zowel wonen als bedrijfsmatig vastgoed.

Ik heb ruim 16 jaar ervaring op de Amersfoortse woningmarkt. Ik ben gedreven en correct, met oog voor detail.

Mijn enthousiasme voor het makelaarsvak en de wens om dit naar eigen inzicht en ervaring uit te oefenen, hebben er toe geleid dat ik per 1 februari 2014 een eigen makelaardij heb gestart.

Ik wil mijn eigen inzicht inhoud geven in de vorm van een persoonlijke benadering, betrokkenheid, integriteit en een optimale dienstverlening.

Of het nu gaat om een aan- of verkoop van een jaren ’30 woning in het Leusderkwartier of een drive-in woning in nieuwbouwwijk Vathorst, ik ken elke type huis en ben bouwkundig uitstekend onderlegd. Samen behalen we het beste (ver)koopresultaat!

Wanneer u op zoek bent naar een makelaar met een frisse en vernieuwende aanpak, dan bent u bij Vlaming Makelaardij aan het juiste adres. Klik hier voor een vrijblijvende afspraak!
 

danielle ijzerman makelaar amersfoortDaniëlle

Zo leuk dat we nu weer collega’s zijn!

Mijn naam is Daniëlle IJzerman. 14 jaar geleden heb ik mijn eerste MBO stage gelopen op een NVM makelaarskantoor in Amersfoort. Sjoerd was daar mijn stagebegeleider. Hij heeft mij geboeid en enthousiast gemaakt voor de makelaardij.

Na deze stage ben ik gaan doorstuderen en heb ik regelmatig contact onderhouden met Sjoerd. Ook heb ik destijds enige ervaring opgedaan bij Hendriks Makelaardij en Domica.

Na het behalen van mijn diploma HBO Bedrijfskunde, ben ik aan de slag gegaan bij de Rabobank, als adviseur bedrijven.

Doordat de makelaardij mij bleef boeien heb ik besloten om een open sollicitatiebrief te sturen naar Vlaming Makelaardij.

Sjoerd nodigde mij uit voor een sollicitatiegesprek en vond het al direct een perfecte match.

Gelijk vanaf mijn eerste werkdag ben ik met de opleiding NVM Assistent-makelaar gestart. Deze opleiding heb ik in 2016 voltooid.

Door mijn werkervaring en de opleiding kan ik theorie en praktijk optimaal met elkaar verbinden en voel ik mij als een vis in het water!

Samen met onze klanten maken we er een topbedrijf van! Klik hier voor een vrijblijvende afspraak!

 

herman meijer makelaar amersfoort

Herman

Een woning aankopen en verkopen is mijn hobby!

Mijn naam is Herman Meijer en ik ben al jaren met veel plezier NVM woningmakelaar en taxateur in Amersfoort.

De afgelopen 25 jaar ben ik werkzaam geweest bij verschillende makelaarskantoren in Amersfoort-zuid. Doordat ik in dit stadsdeel ben opgegroeid en nog steeds woon en werk, ken ik nagenoeg alle straten en vele huizen van binnen!

Door mijn bouwkundige achtergrond en interesse kan ik de bouwkundige staat van een woning prima beoordelen, hetgeen vooral bij de aankoop van een woning goed van pas komt.

Zo heb ik bij het voormalige makelaarskantoor Nefkens 15 jaar de aankoopbegeleiding voor mijn rekening genomen waarbij ik heel veel mensen een prachtig huis heb bezorgd!

Sinds begin 2017 ben ik met veel plezier werkzaam vanuit Vlaming makelaardij, dit is voor mij het 3e (!) kantoor waar ik werk aan de Utrechtseweg, het zogenaamde hart van het prachtige Bergkwartier.

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren makelaar met veel kennis van Amersfoort-zuid, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Klik hier voor een vrijblijvende afspraak!

 

Timo

Wat is Amersfoort mooi!

Mijn naam is Timo Ekhart. Sinds 2003 ben ik werkzaam binnen de makelaardij en weet ik als geen ander wat er nodig is om je als makelaarskantoor te onderscheiden. De organisatie neerzetten en haar klanten op perfecte wijze begeleiden, is daarom mijn dagelijkse uitdaging.

Sinds november 2018 ben ik ook werkzaam binnen de hypotheekbranche. Een fantastische mogelijkheid om zo ongeveer de hele klantreis van een huizenzoeker en -eigenaar nog beter neer te kunnen zetten.

De klant en consument staat wat mij betreft dus altijd centraal: wat willen zij en op welke wijze kunnen wij in deze behoefte voorzien? Iets wat gisteren de beste manier was om dit te bereiken, hoeft dat vandaag niet meer te zijn.

Heeft u vragen, goede ideeën ter verbetering van onze dienstverlening of misschien wel een kritische noot? Laat het dan zeker aan mij weten! Klik hier voor een vrijblijvende afspraak

 

Marlouk

Graag stel ik mezelf aan u voor. Ik heb een 3 jarige Allround HBO opleiding aan de Artemis Styling Academie te Amsterdam gevolgd.

Na deze studie in 2008 succesvol te hebben afgerond ben ik bij een vooraanstaande ontwerpstudio aan het werk gegaan.

Hier maakte ik interieurontwerpen voor de zakelijke markt. Vooral voor de hotellerie en voor kantoorpanden.

In 2011 heb ik samen met een compagnon een winkel opgestart in het centrum van Amersfoort; Liberty Lifestyle. Hier verkochten we kleding, interieur en advies in interieur ontwerp.

Een bijzonder en nieuw concept voor die tijd. Een winkel met de nadruk op beleving, sfeer en service. De producten lagen in het midden- en hoog segment. Het waren veel beginnende, aparte merken uit Nederland en Scandinavië.

De ervaringen die ik hierin heb opgedaan zijn geweldig geweest! In 2015 heb ik er voor gekozen om een nieuwe weg in te slaan, alleen verder en doen wat ik het leukste vind: ontwerpen en ontwikkelen.

Voor Vlaming Makelaardij voer ik voor alle verkoopopdrachten de verkoopstyling uit. Ik zorg ervoor dat de woningen er perfect uitzien. Verder help ik veel klanten met een interieur ontwerp voor hun bestaande of nieuwe huis. Kijk op stylingmenu.nl voor meer informatie of Klik hier voor een vrijblijvende afspraak!

 

makelaars in amersfoort

Top