Energie Bespaar Partner

Laatste nieuws

Toon alle foto's

Vanuit deze ruime en lichte maisonnette kijk je uit over de groene polder. De woning ligt aan de rand van de wijk Nieuwland. Je hebt alle voorzieningen bij de hand en ondertussen ben je zo in het prachtige buitengebied. Door de speelse indeling biedt de woning allerlei mogelijkheden om wonen en werken te combineren.

Entree in de hal met meterkast, garderoberuimte en toilet. Vanuit de hal is toegang naar een ruime werk-/slaapkamer. Een ideale ruimte voor bijvoorbeeld kantoor aan huis. Verder vind je hier een zeer ruime berging voor al je voorraad en spullen die niet dagelijks gebruikt worden. Hier zit ook de wasmachineaansluiting.
De living op de eerste verdieping is misschien wel de mooiste plek van het huis! Een heerlijke en zonnige plek waar je helemaal tot rust kan komen. De open keuken, in hoekopstelling, is van alle luxe voorzien. Zo heeft de keuken een vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast, vriezer en een dubbele (stoom)oven/magnetron combinatie.
Een verdieping hoger vind je de ruime slaapkamer. Door de grote raampartijen is dit ook een heerlijke lichte ruimte. De slaapkamer biedt toegang naar het dakterras waar je zowel in de middag als in de avond van de zon en privacy kan genieten.

In de afgesloten parkeergarage is een eigen parkeerplaats voor de auto en een berging.
Aan de rand van Nieuwland is het heerlijk rustig wonen. In de straat rijdt enkel bestemmingsverkeer en het is een rustige buurt. In de wijk is een groot winkelcentrum, er zijn scholen, kinderopvang, een gezondheidscentrum en veel speeltuinen. Om de wijk ligt een wal waar je heerlijk kan wandelen. Er is een rechtstreekse busverbinding naar het centrum van Amersfoort, met de auto bent u hier met tien minuten. In minder dan vijf minuten bent u op de snelwegen A1 en A28.

Bijzonderheden:
– Gehele woning voorzien van een nette laminaatvloer
– Alle wanden in de woning zijn glad gestucd
– Maandelijkse servicekosten bedraagt € 105,- per maand
– Ruim dakterras op het westen

Ik wil graag een afspraak maken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Ik doe graag een bod.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon

Uw bod

Ik ontvang graag de vragenlijst

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ontvang graag de lijst van zaken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Top