Energie Bespaar Partner

Laatste nieuws

We zijn gestart! De winkel aan de Utrechtseweg 40 is bijna af!

Door: / zaterdag, 25 februari 2017 / Onderwerp:Over Sjoerd Vlaming

Heerlijk onze nieuwe stek aan de Utrechtseweg 40!

De afgelopen maanden zijn we naast onze dagelijkse bezigheden druk geweest met het verbouwen van onze nieuwe winkel. Wat een geweldige stek is het toch! Een mooi druk punt.

Samen met onze interieurontwerper Marlouk van Stylingmenu hebben we er een gezellige en inspirerende winkel van gemaakt. We hebben 2 spreekkamers, waarvan 1 wordt bezet door onze hypotheekadviseur Geurt van Van Kooten Financiële Raadgevers. Hij heeft een mooie ruimte met prachtig uitzicht op de Berkenweg en de Utrechtseweg! Geurt ken ik ruim 15 jaar, zijn manier van werken past perfect binnen onze visie. Complexe hypotheekaanvragen zijn Geurt’s specialiteit. Fijn om met hem het pand te delen!

Marlouk heeft ook haar intrek genomen in het pand. Zij helpt ons met de marketing en verkoopstyling. Onze klanten zijn superblij met haar adviezen. Onze woningen zien er mede dankzij haar superstrak uit.

In de winkel komen interieur-items te staan welke het pand een hippe en warme huiskamer-stijl geven. De meubels en accessoires dienen als inspiratie, maar mogen ook verkocht worden. Het leuke binnen het ontwerp van de winkel is dat alle bureaus, tafels, stoelen, kleden etc. verkrijgbaar zijn via Marlouk. Via groothandels en meubelmakerijen heeft zij toegang tot de meest uiteenlopende interieurzaken

Best bijzonder zo’n mix van ondernemers in één pand toch?

Behalve dat het super-inspirerend is om met meerdere ondernemers in één winkel te werken, willen we vooruitlopen op de markt en ons focussen op de behoefte van onze klanten.

Hoe fijn is het om op 1 plek advies te krijgen

  • voor de aan / verkoop van je huis
  • een passende hypotheek of financiering
  • interieuradvies op maat

We bieden vanuit onze winkel een one-stop-concept. Wij bewijzen: maatwerk hoeft niet duur te zijn. We werken met vaste bedragen of op uurbasis.  Onafhankelijk en transparant.

De aankomende maanden zullen meer werkplekken bezet worden door leuke collega’s, we houden je op de hoogte! Benieuwd geworden of kunnen we je ergens mee van dienst zijn? Maak een afspraak

 

 

Top