Energie Bespaar Partner

Laatste nieuws

Vlaming Makelaardij verhuist!

Door: / zaterdag, 17 december 2016 / Onderwerp:Over Sjoerd Vlaming

Vlaming Makelaardij verhuist!

Ja, ja, soms verhuist een makelaar zelf ook!

De tijd is aangebroken voor onze nieuwe droom: ons nieuwe bedrijfspand aan de Utrechtseweg 40 in Amersfoort.

De verbouwingen zijn in volle gang. Rond de feestdagen zijn we klaar. Kom zeker een keer langs. We zijn reuze benieuwd wat je er van vindt.

Wij zelf zijn echt enthousiast over de plek, daar aan de voet van het Bergkwartier.

Een korte winkelstrip met oa. een fietsenwinkel, een drietal restaurants, een groenteboer, een scharrelslager, een barbier. Veel fietsers, autoverkeer en in het weekend veel wandelaars.

Het winkelpand ligt op een mooi punt, tussen 2 leuke restaurants en met uitkijk op de Berkenweg.

Het pand is in pakhuisstijl gebouwd. De winkel heeft aan de voorzijde twee entrees en hoge ramen aan weerszijden. Leuk naar buiten gericht. Alhoewel het een klassieke uitstraling heeft, is het gebouwd in 2009.

Samen met onze interieurontwerper en stylist Marlouk van ‘Stylingmenu’ hebben we onze ideeën en idealen omgezet in een interieurplan. Een plan waar we blij van worden. Een basis om vanuit te werken.

We maken er een frisse, toegankelijke winkel van, met een open en huiselijke uitstraling.
Passend in deze tijd.

Er zullen meerdere ondernemers in ons pand komen. Niet alleen voor de gezelligheid, maar ook om elkaar te versterken en de kosten te delen.

Onze interieurontwerper neemt ook haar intrek in het pand. Ze neemt meubels en accessoires mee. Als aankleding van ons pand, maar ook voor de verkoop. We hebben slechts één regel: ‘verkoop niet onze bureaus en bureastoelen’. Verder mag ze het zelf weten… En uiteraard is ze graag bereid interieuradviezen te geven voor de huizen die gekocht en verkocht zullen worden.

Benieuwd geworden? Kom zeker eens langs, je bent van harte welkom!

Top