Energie Bespaar Partner

Laatste nieuws

Vlaming Makelaardij bestaat 1 jaar!

Door: / donderdag, 26 februari 2015 / Onderwerp:Over Sjoerd Vlaming

Het is werkelijk een fantastisch jaar geweest!

Vlaming Makelaardij bestaat 1 jaar! Ik ben erg blij met alle aandacht en positieve reacties van het afgelopen jaar. Ondanks dat ik weinig reclame heb gemaakt voor mijn nieuwe bedrijf, hebben klanten mij goed weten te vinden. Dit geeft vertrouwen.

Vanuit de gedachte: ‘eerst alles zelf maar eens intern goed regelen’ heb ik mijn bedrijf op een degelijke manier kunnen opbouwen. Natuurlijk was het spannend in het begin, maar grappig achteraf, hoe snel je in de flow komt.

Ook ben ik erg tevreden dat ik aan mijn klanten mijn beloftes heb kunnen nakomen. Op wieisdebestebestemakelaar.nl scoort Vlaming Makelaardij gemiddeld een 9 en op Funda.nl gemiddeld een 8,9. Dit betekent niet dat ik klaar ben en achterover kan leunen, het is een mooi begin!

2015 staat voor mij dan ook in het teken van het verder uitbouwen van mijn bedrijf.

De nadruk zal nog meer komen te liggen op originele marketing en slimme bedrijfsoplossingen. Dit laatste om maximale aandacht te kunnen geven aan mijn klanten, genoeg tijd te hebben om nét dat beetje extra te doen.

Een kort verhaal over mijn bezigheden, maar waar kan ik u mee helpen, wordt 2015 ook uw topjaar?

Sjoerd Vlaming

sjoerd vlaming makelaardij

Top