Laatste nieuws

Wat klanten vinden van Vlaming Makelaardij

Niels van den Brakel –  mei 2017 (gemiddelde cijfer: 9,3)

“Helder in zijn uitleg. Direct een transparante duidelijke prijs voor het aankooptraject. Erg goed bereikbaar. Denkt mee ook ten aanzien van eventuele verbouwing. En neemt het hele stuk van regelen van taxateur, bouwkundige rapport, en notaris regelen uithanden. Ook in onderhandelingen duidelijke onderbouwing voor de biedingen. En laat hierbij ook ruimte aan de kopers voor eigen ideeën en inzichten hier over ( bijvoorbeeld een hoger of lager bod dan hij voorstelt). Kortom erg plezierige samenwerking, zakelijk en duidelijk en snel in zijn handelingen.”

Marlous Vriesema – 26 april 2017 (gemiddelde cijfer: 10)

“Hele fijne ervaring met vlaming makelaardij. Heel fijn onderling contact. Sjoerd heeft veel kennis en heeft ons hier meerdere keren bij geholpen tot het vinden van ons huis 🙂 Vlamingmakelaardij is zeer zeker aan te raden. De gastvriendelijkheid, kennis en de openheid staat bovenaan.”

Jaimé Kwarten – 24 februari 2017 (gemiddelde cijfer: 9,0)

“Fijne makelaar, zowel sjoerd als Danielle zijn deskundig , enthousiast en meedenkend je voelt je direct op je gemak.
Ons huis is verkocht binnen 1 dag! Daarna konden sjoerd en Danielle aan de slag als aankoop makelaar dat duurde voor ons wat langer maar daar zijn we prima in begeleid en uiteindelijk ons droomhuis gevonden! Ik zou Vlaming makelaardij aanbevelen.”

De heer van Engen – 14 februari 2017 (gemiddelde cijfer: 9,0)

“We hebben onze nieuwe woning met Sjoerd aangekocht en dat liep soepel en was succesvol. Hij heeft ons goed geadviseerd en ook verder hebben we alleen maar positieve ervaringen in dit overigens korte traject.”

Reinier Bruggers – 19 december 2016 (gemiddelde cijfer: 8,8)

“Vlaming Makelaardij heeft ons eerst begeleid bij het verkopen van ons huis en direct daarna hebben we hun diensten ingezet voor de aankoop van een nieuwe woning. We zijn erg tevreden over beide onderdelen. Sjoerd is niet alleen een kundige, professionele makelaar die de locale woningmarkt goed kent, hij is ook een erg sympathiek persoon. Zowel Sjoerd als Daniëlle zijn prettig in de omgang. Hun enthousiasme is aanstekelijk.”

De heer Füssenich – 16 november 2016 (gemiddelde cijfer: 9,0)

“We zijn zeer goed geholpen door Sjoerd Vlaming met de aankoop van ons huis. De hebben daarvoor al een tijd naar huizen gezocht, maar met zijn hulp uiteindelijk snel en prettig een huis kunnen kopen. We vonden hem deskundig en snel bereikbaar.”

Sam Shirazi – 1 september 2016 (gemiddelde cijfer: 9,5)

“Sjoerd heeft ons begeleid met de aankoop van ons tweede woning, en daar zijn we erg blij mee. Sjoerd weet duidelijk waar die het over heeft en kan je snel wijzen op plus en minpunten van een woning. Erg vriendelijke man die goed met je meedenkt. Ook gaf hij ons bruikbare tips en wees ons op een belastingvoordeel bij de verkoop van ons vorige huis. Voorlopig gaan wij niet meer verhuizen maar mocht het ooit nodig zijn, weet ik hem te vinden!”

Mevrouw Keur – Munoz Sordo – 5 juli 2016 (gemiddelde cijfer: 9,0)

“Sjoerd heeft ons deskundig en prettig geholpen bij de aankoop van onze woning. We wisten zelf goed waar we naar op zoek waren en toen we die woning eenmaal gevonden hadden heeft Sjoerd zich met 100% ingezet om de aankoop te realiseren. Danielle is ook top, zij stond altijd voor ons klaar. Betrokken, kleinschalig en professioneel: wij raden Vlaming makelaardij zeker aan!”

Ingeborg van der Linden – 9 juni 2016 (gemiddelde cijfer: 10)

“Vlaming Makelaardij: een aanrader!
Sjoerd Vlaming heeft in het verleden de verkoop van een vorige woning in Amersfoort gedaan. Het contact en de verkoop verliep toen goed, prettig en snel. Om die reden hebben we bij de aankoop van een woning in de regio Amersfoort met hem contact opgenomen.
En een betere keuze hadden we niet kunnen maken. Het contact en het hele traject van de aankoop verliepen uitstekend, prettig en snel. Sjoerd, en zijn collega Daniëlle, waren altijd goed bereikbaar, reageren alert op openstaande vragen, denken mee, kijken objectief naar een potentiële aankoop en hun betrokkenheid bij de klant is groot. Sjoerd doet net even een stapje extra voor zijn klanten. Daarnaast is Vlaming Makelaardij zeer deskundig op zowel bouwkundig gebied als de woningmarkt én tips om de aankoop van een woning zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Wij zijn zeer tevreden over Vlaming Makelaardij en raden iedereen deze ook van harte aan.”

De heer Kleine – 24 mei 2016 (gemiddelde cijfer: 9,0)

“Tijdens de verkoop van onze woning, Sjoerd (Vlaming) gevraagd of hij de aankoop op zich wilde nemen. Nette/transparante totaalprijs overeengekomen voor verkoop/aankoop.
Sjoerd/Danielle waren goed te bereiken. Zodra er bericht van de verkopende makelaar was, werden we direct op de hoogte gesteld.
Aankoopprijs was iets hoger dan vooraf ingeschat, maar er is alles aan gedaan deze zo laag mogelijk te houden.
Data overdracht is volgens onze wens verlopen, zodat we ruim de tijd hebben om te verbouwen.
Vlaming makelaardij is vooral aan te raden door zijn goede communicatie en enthousiaste instelling!”

Rienco Muilwijk – 18 mei 2016 (gemiddelde cijfer: 9,3)

“Na een prettig kennismakingsgesprek besloten we Sjoerd als aankoopmakelaar te kiezen. Sjoerd liet blijken goed op de hoogte te zijn van het huizenaanbod in Amersfoort en omgeving en kon voor ons ook per wijk aangeven wat we ongeveer konden verwachten.
Het contact verliep erg soepel m.b.v. e-mail, telefoon en WhatsApp. Dit was erg handig tijdens het zoeken naar een huis, maar met name ook tijdens de onderhandelfase.
Van begin tot eind konden we goed terecht bij Vlaming Makelaardij voor allerlei vragen die we hadden en we kregen vrijwel direct antwoord. Kortom, we zijn heel tevreden!”

Mevrouw Veerling-Zingstra – 7 februari 216 (gemiddelde cijfer: 9,3)

“Sjoerd heeft zeer veel kennis van de woningmarkt. We hebben Sjoerd ervaren als een prettige, meedenkende makelaar. Hij handelt in het belang van zijn opdrachtgever en straalt vertrouwen uit. Vooral van zijn onderhandelingstechniek waren wij erg onder de indruk! Wij hebben diverse woningen bezichtigd en tijdens deze bezichtigingen kwam hij met goeie ideeën en is ook kritisch op het moment dat het nodig is. Hij kijkt met een onafhankelijke blik naar de woning waardoor er toch een aantal woningen zijn afgevallen en we uiteindelijk de beste keuze hebben kunnen maken. Het is een goede sparringpartner. Tenslotte is hij bouwkundig goed onderlegd. Wij zouden hem zeker aanraden als makelaar.”

De heer Boere – 18 november 2015 (gemiddelde cijfer: 8,5)

“Vlaming Makelaardij (Sjoerd en Danielle) heeft ons geholpen bij een aantal zaken. We hebben onze eigen woning onderhands verkocht, hierbij heeft Sjoerd ons verkoopcontract opgesteld. Daarnaast heeft hij ons begeleidt bij de aankoop van onze nieuwe woning. Het contact was heel prettig, wij vonden het fijn alles in één hand te hebben. Wat ons zeer aansprak waren de korte lijnen en deskundigheid, Sjoerd is heel erg benaderbaar (ook buiten kantoortijden) en reageert heel snel en denkt mee en stelt gerust. Dit is precies wat wij zochten en wilden. Wij wilden wat anders dan de gevestigde orde, een frisse en persoonlijke benadering waarin je als klant echt centraal staat. Wij hebben het gehele traject als zeer positief ervaren en zouden Vlaming Makelaardij dubbel en dwars aanbevelen!!”

Roy van Rouwendaal – 3 augustus 2015 (gemiddelde cijfer: 10)

“Hierbij wil ik Vlaming makelaardij van HARTE aanbevelen! Mijn Vrouw en ik heb onlangs ons eerste huis gekocht met hulp van Vlaming makelaardij. We moesten in 1 week tijd een woning zien te vinden I.V.M. de nieuwe hypotheek regels van (1-07-2015). Vlaming makelaardij heeft ons werkelijk uitstekend geholpen in alle aspecten en nam daarbij dus een hoop zorgen uit handen.

Vlaming makelaardij is een bedrijf dat aan alle wensen van een klant voldoet. Volledig op de hoogte van het actuele woning aanbod, een zeer goede onderhandeling strategie en veel kennis in de bouwkundige aspecten van een woning. Kortom ik kan niet anders dan Vlaming makelaardij van harte bij u aanbevelen.”

De heer Verschuure – 21 juli 2015 (gemiddelde cijfer: 9,3)

“De aankoop van onze eerste woning is zeer goed verlopen met de deskundige hulp van Sjoerd. Hij was altijd bereikbaar voor vragen (zelfs op zijn vakantie), hield ons voortdurend op de hoogte tijdens de onderhandelingen en had goede aanbevelingen voor bijvoorbeeld de keurder. Het contact met Sjoerd verliep zeer prettig en we hebben ons huis voor een zeer scherpe prijs kunnen kopen!”

De heer van Eijkeren – 11 juni 2015 (gemiddelde cijfer: 9,5)

“Prima ervaring met Vlaming makelaardij. Deskundig advies en zeer goede informatievoorziening tijdens verkoop en aankoop van een andere woning. Goede telefonische bereikbaarheid en vlot antwoord op vragen via e- mail. Het persoonlijk contact verliep prettig, een goede mix tussen formeel en laagdrempelig informeler contact.”

De heer Weegenaar – 8 juni 2015 (gemiddelde cijfer: 10)

“Ik ben enorm geholpen door Sjoerd met de aankoop van mijn eerste huis. Hij heeft uitstekend voor alle begeleiding gezorgd. Geen poespas, informeel en reageert razendsnel. Ik ben heel erg tevreden over zijn service en deskundigheid!”

Jan Verbeek – 11 mei 2015 (gemiddelde cijfer: 10)

“In 2007 heb ik al goede ervaringen opgedaan met deze makelaar (toen was hij werkzaam voor een ander kantoor) bij de verkoop van mijn woning in Amersfoort. Nu, 8 jaar later bij de aankoop van deze woning, opnieuw zeer goede service en goede communicatie ervaren. Weet goed in te schatten wat haalbaar is en wat realistisch is. Zoekt alles uit waar je vragen over hebt (bijv. erfdienstbaarheden) en geeft goede adviezen. Een aanrader!”

De heer Vloo – 26 maart 2015 (gemiddelde cijfer: 10)

“Als gevolg van een snelle en goede verkoop van ons huis hebben we Vlaming Makelaardij ook gevraagd om mee te helpen bij de aankoop van een nieuw huis. We hadden al aardig wat voorwerk gedaan en hebben vooral gevraagd bij het helpen bij de beslissing en onderhandelingswerk.
We zijn zeer tevreden over de aanpak en uitkomst en zouden Vlaming Makelaardij bij iedereen aanraden.”

De heer Hattu – 4 maart 2015 (gemiddelde cijfer: 10)

” Sjoerd heeft ons begeleidt met het aankopen van ons eerste huis. hij wist ons zeer veel te vertellen over de wijken in Amersfoort, zowel woontechnisch alsin bouwkundig. De communicatie verliep zeer vlot en zakelijk en vooral menselijk. Bij het kennismakingsgesprek waren al onze woonwensen goed doorgesproken, ook de wensen waarvan we niet eens wisten dat we deze hadden. Wij waren zeer tevreden met alle begeleiding en tips die we van Sjoerd hebben gekregen en vooral omdat het ons eerste huis was.”

Jasper de Waard en Marista Giessen – 17 oktober 2014 (gemiddelde cijfer: 9,5)

“Wij zijn zowel bij ver- als aankoop van onze woningen uitstekend geholpen door Vlaming Makelaardij. Aangenaam, informeel contact en geen gladde praatjes. Bovendien zijn de diensten prima geprijsd. Aanrader!”

Bauwina de Vries – 15 mei 2017 (gemiddelde cijfer: 8,5)

“Wij zijn zeer tevreden over het hele traject van de verkoop van ons huis door Vlaming makelaardij. Sjoerd en Danielle zijn zeer betrokken en enthousiast. Vanaf het begin wordt duidelijk gecommuniceerd wat de verwachtingen zijn en hoe het traject zal verlopen. Tussentijds word je zeer goed op de hoogte gehouden. Als het nodig is wordt tijdens het verkooptraject het proces aangepast na goed overleg met ons als verkoper.
Er wordt gewerkt met veel zorg en aandacht voor de verkopers maar ook zeker voor de potentiele kopers.
Met name het grote enthousiasme van Sjoerd bij het intake gesprek heeft ons in eerste instantie overtuigd en we zijn zeer blij met deze keuze geweest!”

Johan Vleeming – 20 april 2017 (gemiddelde cijfer: 10)

“De makelaar heeft via zowel goede kennis, interesse voor de klant en uitstekende vaardigheden een onmisbare bijdrage geleverd aan een zeer succesvolle verkoop.”

De heer van Roozendaal – 22 maart 2017 (gemiddelde cijfer: 9,0)

“Onze makelaar Herman heb ik ervaren als een uiterst plezierige, integere, betrokken, en deskundig persoon! Een absolute aanrader.”

Mevrouw Janzen – 1 februari 2017 (gemiddelde cijfer: 9,0)

“Binnen een week ons huis verkocht!
– Zeer prettig eerste kennismakingsgesprek met Sjoerd, waarin alle tijd werd genomen om uitleg te geven over de werkwijze van Vlaming Makelaardij. Aandacht voor de (specifieke) vragen die wij hadden t.a.v. verkoopstrategie.
– Prachtige foto’s, die geen vertekend beeld geven, maar wel het huis optimaal tot recht doen komen.
– Heldere communicatie en terugkoppeling over bezichtigingen door Sjoerd en Danielle. Verkoopstrategie in overleg aangepast.
Kortom; klein kantoor, met veel persoonlijke aandacht (niet het gevoel een ‘nummer’ te zijn), waardoor de verkoop erg prettig en naar wens verlopen is. Aanrader!”

Jeroen Drenth – 2 januari 2017 (gemiddelde cijfer: 10)

“Goede begeleiding en uitleg door team Vlaming Makelaardij resulteert in snelle succesvolle verkoop. Happy.”

De heer Koopman – 20 december 2016 (gemiddelde cijfer: 9,0)

“Prettige makelaar. Deskundig en handelen snel. Zijn goed bereikbaar en weten wat er op de markt gebeurt. Niks anders als lof voor Vlaming Makelaardij.”

Ralph van Beek – 22 november 2016 (gemiddelde cijfer: 9,5)

“Zeer vriendelijk team van vlaming makelaardij. Zakelijk en ook persoonlijk prettig om mee samen te werken. Binnen 2 dagen het huis verkocht.”

De heer van Londen – 18 oktober 2016 (gemiddelde cijfer: 7,8)

“Er was prettig en snel contact wanneer nodig. En het belangrijkste: ons huis was zo verkocht… Als je een makelaar zoekt, zou ik zeker Sjoerd Vlaming meenemen in je overweging!”

Mevrouw Hoogland – 12 oktober 2016 (gemiddelde cijfer: 8,5)

“Ons huis is veel sneller verkocht dan verwacht. Wanneer je belt of mailt met het kantoor heb je snel reactie van Sjoerd of Daniëlle. Doordat zij hier met z’n tweeën werken is het contact erg persoonlijk en weten ze beide altijd gelijk waar het over gaat. Wij zijn bij Vlaming Makelaardij terecht gekomen door mond op mond reclame, dus zijn niet de eerste tevreden klanten!”

De heer Lammers – 2 oktober 2016 (gemiddelde cijfer: 9,0)

“Een makelaarskantoor met alleen maar enthousiaste mensen. Naast de makelaars Sjoerd en Danielle hebben ook de styliste en de fotograaf hun aandeel gehad in de snelle verkoop van ons huis. Fantastisch!!”

De heer Huisman – 29 augustus 2016 (gemiddelde cijfer: 8,5)

“Het was een zeer prettige samenwerking. Er werd goed mee gedacht met onze wensen. En het contact verliep ontspannen, snel en prettig. Door de goede kennis en samenwerking hebben we ons huis snel kunnen verkopen en een nieuwe start kunnen maken.”

Kim Stokkers – 27 juli 2016 (gemiddelde cijfer: 10)

“Zeer tevreden. Sjoerd is een enthousiaste, vakkundige makelaar die mogelijkheden ziet en meedenkt. Erg aangenaam in de omgang en goed bereikbaar. Onze woning was in zeven weken verkocht en ook in het verdere proces na de verkoop zijn we uitstekend geholpen en begeleid. Wij zouden Sjoerd iedereen aanraden.”

Mevrouw van Ravenswaaij – 25 juli 2016 (gemiddelde cijfer: 9,0)

“Sjoerd en Danielle zijn een frisse wind in de makelaardij. Jong, geïnteresseerd en een gezonde nuchtere insteek, maken dat zij met oprecht enthousiasme en kennis van zaken dit project hebben opgepakt. Belangrijk voor mij was dat ik de “klik” zou hebben met de makelaar, die ik had met mijn huis. Alleen zo kon hij het huis verkopen, want al met al is het toch de “emotie” die telt, zowel van koper als verkoper. Met alle gestelde voorwaarden, door mij als verkoper opgesteld, hebben zij mijn appartement binnen drie weken verkocht.”

Jasper Schröder – 22 juli 2016 (gemiddelde cijfer: 7,8)

“Wij hebben bewust gekozen voor een kleinere partij en dat is ons goed bevallen. Het contact is altijd prettig geweest. Ook buiten kantoortijden werd er gereageerd op vragen. Een paar keer zijn er wat miscommunicaties geweest, maar het eindresultaat mag er wezen: ons huis na zo’n 2 maanden verkocht.”

Angelique van Elk – 8 juli 2016 (gemiddelde cijfer: 9,0)

“Enthousiast, verstand van zaken en een kalme, zeer prettige persoonlijkheid die vaak al aan een half woord genoeg heeft. Dát typeert Sjoerd volgens ons. Wij zijn via een kennis op Vlaming Makelaardij geattendeerd toen wij op zoek waren naar een makelaar voor de verkoop van onze woning en daar hebben wij geen moment spijt van gehad. Wat wij belangrijk vonden was vooral een goed gevoel/klik en het vertrouwen dat je als verkoper wilt hebben wanneer iemand potentiële kopers door je huis rondleidt. Geen commerciële praatjes, gewoon nuchter zoals het is en denkend in oplossingen (daar houden wij zelf ook van). De verkoop was echter door een open huizen route binnen no-time gerealiseerd, daardoor hebben er geen afzonderlijke bezichtigingen plaats hoeven vinden. In het proces daaromheen heeft Sjoerd ons goed geadviseerd en geïnformeerd en ook met de kopers heeft hij prettig contact onderhouden en ze begeleid bij vragen. Hij weet mensen op hun gemak te stellen en communiceert helder en duidelijk. Kortom, een aanrader!”

Gijs den Hartog – 6 juli 2016 (gemiddelde cijfer: 9,8)

“Sjoerd is een zeer goede makelaar die met passie voor het vak zijn werkzaamheden verricht. Komt al zijn afspraken na zoals je verwacht van een professionele dienstverlener, ook na elke bezichtiging krijg je als verkopende partij keurig verslag. Ik kan Vlaming makelaardij aanbevelen aan een ieder!”

Friso Stoffers – 11 mei 2016 (gemiddelde cijfer: 10)

“Wij hebben bij de verkoop van ons appartement en aankoop van de nieuwe woning bewust gekozen voor een “kleiner” makelaarskantoor en hadden gelijk een klik met Sjoerd Vlaming. Hij heeft ons zeer goed begeleid bij de verkoop en onze zoektocht naar een andere woning. Sjoerd is zeer flexibel, makkelijk te bereiken en reageert snel op vragen. Ons appartement is binnen 2 dagen verkocht voor de prijs die we in gedachten hadden en ook de aankoop van de nieuwe woning is helemaal naar wens verlopen. Daarbij was Sjoerd zeer creatief bij het vinden van een oplossing om de periode tot overdracht van de nieuwe woning te overbruggen.Kortom, zeer aan te bevelen!”

De heer Janssen – 10 mei 2016 (gemiddelde cijfer: 8,8)

“Zeer deskundige en professionele makelaar. Makkelijk in de omgang, flexibel en enthousiast over de woning die hij verkoopt – in ons geval.”

De heer Schep – 30 maart 2016 (gemiddelde cijfer: 9,8)

“Een zeer enthousiaste, gedreven makelaar met kennis van zaken. Altijd bereid om elke vraag te beantwoorden.”

De heer Van Haastert – 13 maart 2016 (gemiddelde cijfer: 8,5)

“Vlaming Makelaardij is een eenmanszaak met een bedreven makelaar. Je kan kosteloos een waarde bepaling laten doen, waarna je een omschrijving en onderbouwing krijgt. Hij schatte ons huis 25.000 hoger in dan andere makelaars en het huis is binnen een week voor de vraagprijs verkocht. Hij staat altijd voor je klaar en zal zelfs in de avond uren zaken regelen als dit nodig is. Kortom, zeker aan te raden.”

De heer Van Leeuwen – 21 februari 2016 (gemiddelde cijfer: 9,5)

“Sjoerd Vlaming is een bewuste keuze geweest. Dit na de positieve ervaring die wij bij de aanschaf van Hooglandsepoort 5 inmiddels 11 jaar geleden hebben opgedaan als kopende partij. Nu als verkopende partij heeft Sjoerd ons weer perfect geadviseerd en begeleid. Dit alles in goed overleg. Sjoerd is een gedreven persoonlijkheid die primair de opdrachtgever met raad en daad bijstaat maar ook de potentionele koper van de juiste informatie voorziet. Een makelaar die zich 100% voor je inzet, optimaal voorbereid bij bezichtigingen, advies geeft met behulp van een styliste,zorgt voor een goede fotorapportage, is altijd goed bereikbaar, flexibel inzetbaar/beschikbaar en geeft altijd een goede terugkoppeling.”

Mevrouw Van der Zwan – 19 februari 2016 (gemiddelde cijfer: 8,3)

“Een enthousiaste makelaar die weet hoe hij een huis moet verkopen. Daarnaast is de service en begeleiding uitstekend.”

Mies Bekema – 17 februari 2016 (gemiddelde cijfer: 9,5)

“Sjoerd is een zeer deskundige makelaar en heeft een professioneel team om zich heen met oog voor detail. Ik was zeer tevreden over de presentatie van mijn woning op Funda. Goede begeleiding tijdens het verkoopproces waarbij ik steeds op de hoogte werd gehouden. Pro actieve houding en hulp t.a.v. de voortgang bij de financiering. Sjoerd en zijn team zijn heel klantgericht, altijd beschikbaar en heel plezierig in contact met hem en Danielle. Ook t.a.v. de koop van mijn nieuwe woning heeft Sjoerd ondersteuning verleend, en is nu ook op de Friese markt bekend. Hij heeft een belangrijke rol gehad in het efficiënt plannen van de overdracht. Het was een hele goede keus.

De heer P.M.J. Weegenaar – 3 februari 2016 (gemiddelde cijfer: 8,3)

“Bijzonder vriendelijke makelaar. De zaken worden snel afgehandeld. Ook de ondersteuning vanuit het kantoor is heel goed. Binnen 9 dagen was de woning verkocht.”

Marco Vossen – 16 november 2015 (gemiddelde cijfer: 10)

“Het contact met Sjoerd is altijd uitstekend verlopen. Hij luisterde goed naar onze wensen en vertaalde dit in een duidelijk plan voor de verkoop van de woning. In zeer korte tijd werden alle promotiematerialen vervaardigd en ingezet. Dit heeft er toe geleid dat de woning in korte tijd verkocht kon worden.”

Martijn en Floor – 11 september 2015 (gemiddelde cijfer: 10)

“Wij hebben Sjoerd leren kennen toen wij via zijn vorige werkgever een huis huurden. Daarnaast troffen wij hem bij diverse bezichtigingen. Toen wij ons huis besloten te verkopen hebben wij Sjoerd weer opgezocht. En daar hebben wij geen moment spijt van gehad. Met anderhalve week was ons huis verkocht. Wij hebben Sjoerd momenteel ook als aankoopmakelaar ingeschakeld. Sjoerd is een leuke vent met veel verstand van zaken! Je bent bij hem in goede handen.”

De heer Eijbergen – 31 augustus 2015 (gemiddelde cijfer: 9,0)

“Sjoerd is een kundig en betrouwbaar makelaar. Afspraken zijn nagekomen, hij is goed bereikbaar (ook tijdens vakantie) en laat het belang van zijn klant prevaleren boven eigen belangen. Daarnaast staat hij open voor feedback en handelt hier ook naar. Kortom wij hebben een prima ervaring gehad met Sjoerd!”

Sheila Vos – 22 augustus 2015 (gemiddelde cijfer: 8,3)

“Persoonlijk, prettig, enthousiast, meedenkend, zaken zondig onderzoeken/uitzoeken zijn de woorden die passen bij Vlaming Makelaardij. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Sjoerd Vlaming van harte aan bij anderen!”

Gerben Groenewegen – 6 augustus 2015 (gemiddelde cijfer: 9,3)

“Met behulp van Funda zochten we een makelaar die in onze buurt recent al enkele woningen had verkocht. Zo zijn we bij Sjoerd Vlaming van Vlaming Makelaardij uitgekomen. Mede dankzij zijn kundigheid en zijn vermogen om snel te reageren op de omstandigheden in de markt is ons huis binnen een mum van tijd verkocht! Ik raad daarom Vlaming Makelaardij aan een ieder aan die in Amersfoort (of omgeving) zijn of haar huis wil gaan verkopen.

Ook niet onbelangrijk: Naast zijn vakbekwaamheid is Sjoerd ook nog eens een uiterst prettig persoon om zaken mee te doen!”

Mevrouw Witteveen – Kok – 21 juli 2015 (gemiddelde cijfer: 8,3)

“Gedreven, deskundige makelaar met verstand van zaken. Goed bereikbaar, zeer hulpvaardig en meedenkend. Zorgde voor vlotte en goede afhandeling van de verkoop van de woning.”

De heer de Wolf – 6 juli 2015 (gemiddelde cijfer: 9,3)

“Sjoerd Vlaming is een zeer enthousiaste en slimme makelaar, die zowel voor de koper als verkoper een mooie deal probeert te sluiten. Hij heeft voor ons een hoop geld verdient, maar ook gezorgd voor hele fijne kopers die prima passen in de buurt die We nu gaan verlaten. Betrouwbare vent!”

De heer Bos – 15 juni 2015 (gemiddelde cijfer: 7,8)

“Kundige makelaar. Genoeg kennis van de plaatselijke markt. In de communicatie soms wat minder. Wil meedenken over je eigen ideeën.”

Willeke van den Bor – 12 april 2015 (gemiddelde cijfer: 9,0)

“Binnen 3 weken was mijn huis verkocht. Mede dankzij de persoonlijke aandacht van Sjoerd Vlaming.

Een makelaar zonder 09:00 tot 17:00 mentaliteit en erg persoonlijk. Kon met al mijn vragen bij hem terecht en een snelle service.

Kortom ik zou hem iedereen aanraden.”

Mevrouw Dorothée van Maurik – de Rijk – 7 april 2015 (gemiddelde cijfer: 8,0)

“Vlaming Makelaardij is een heel betrokken makelaar die zich verdiept in het huis en in de mens achter het huis. zeker aan te bevelen!”

Mevrouw De Graaff – 31 maart 2015 (gemiddelde cijfer: 9,0)

“Ik ben een leek op het gebied van huizenverkoop dus ik vind het moeilijk om Sjoerd inhoudelijk te beoordelen op zijn vak. Wat ik wel kan zeggen is dat ik tevreden ben over het eindresultaat en dat zijn advies in het verkoopproces overeenkwam met mijn gevoelsmatige inschatting van de situatie. Ik vond hem realistisch en hij was ook niet bang om in overleg een (weloverwogen) risico te nemen.

Sjoerd kwam op mij over als een sociaal vaardige makelaar met een vlotte babbel. In het kader van ‘iedere kwaliteit heeft een valkuil’; in deze communicatieve kwaliteit schuilt het gevaar dat hij ‘gelikt’ over kan komen. Het heeft mij niet gestoord, maar op momenten schemerde er wat ‘verkoperspraat’ door zijn woorden heen.

Over het geheel genomen ben ik erg tevreden over de service van Sjoerd. Hij is goed bereikbaar, de hoeveelheid informatie wist hij op juiste wijze te doseren en hij heeft een scherp oog voor details.”

De heer Vloo – 26 maart 2015 (gemiddelde cijfer: 9,8)

“We hebben Sjoerd als een super enthousiaste makelaar leren kennen met veel verstand van zaken. Hij is erg nauwgezet en komt alle afspraken na. We hebben veel contact gehad en wisten dus van begin tot einde waar we aan toe waren. We hebben het zoeken naar een andere woning veel verschillende makelaars ontmoet en hierbij viel ons er geen een makelaar zo zijn best deed als Sjoerd.

Kortom, ben je op zoek naar een makelaar, zoek niet verder bel Vlaming Makelaardij.”

Richard ter Burg 26 maart 2015 (gemiddelde cijfer: 9,3)

“Sjoerd heeft voor ons voor de derde keer het huis weer binnen no. time verkocht . Hij is enthousiast en heeft een uitgebreide kennis van de markt . Hierbij is het een prettig persoon.”

Ralf Timmer – 5 februari 2015 (gemiddelde cijfer: 9,5)

“Wij hebben Sjoerd ervaren als een enthousiaste makelaar, die z’n afspraken nakomt en verstand heeft van zijn vak. Tijdens de onderhandelingen heeft hij ons goed begeleid, wat uiteindelijk heeft geleid tot een snelle verkoop voor de door ons gewenste prijs. Van onze natuurlijke aversie tegen makelaars heeft Sjoerd het tegendeel weten te bewijzen. Een aanrader!”

De heer Van Harten – 2 januari 2015 (gemiddelde cijfer: 8,3)

“Onze ervaring met onze makelaar was zeer positief! Hij had voordat onze woning te koop kwam te staan al mensen gevonden waarvan hij verwachte dat zij interesse zouden hebben voor onze woning. Dit bleek een schot in de roos. Onze woning is verkocht al voordat hij officieel te koop kwam te staan. Daarbij heeft onze makelaar ons goed advies gegeven bij het kopen van onze nieuwe woning terwijl hij dit helemaal niet hoefde te doen. Verder is hij al zijn afspraken goed nagekomen en heeft regelmatig contact met ons gehad. Dit hebben wij als positief ervaren. Hij is prettig in de omgang en geeft goede adviezen.”

Rob Minée – 31 december 2014 (gemiddelde cijfer: 9,0)

“Prettig in de omgang, snel schakelen, komt afspraken na, goede communicatie, weet waar hij het over heeft. Verder heeft de door Sjoerd ingeschakelde fotograaf onze woning mooi in beeld gebracht. Met als resultaat een zeer snelle verkoop van onze woning. Top!”

Christiaan van Kouwen – 27 september 2014 (gemiddelde cijfer: 9,5)

“Deze startende ondernemer is van grote meerwaarde door zijn zeer ruime ervaring, kennis en kunde als makelaar. Zijn zeer vriendelijke aanpak, goede service en daadkracht maakt dat hij een succesvol makelaar is. Zeker aan te bevelen!”

Mevrouw Van Zummeren – 1 juli 2014 (gemiddelde cijfer: 8,3)

“De kennismaking was prettig, de informatie was goed, van de ontwikkelingen werden we prima op de hoogte gehouden en het resultaat was uitstekend!”

Anneke van de Kamp

“Ik ben zeer tevreden over Vlaming Makelaardij omdat Sjoerd Vlaming een heel vriendelijk persoon is die heel duidelijk is, er vol voor gaat. Hij denkt met je mee, luistert goed naar je wensen, geeft aan wanneer hij denkt dat je huis verkocht zal zijn, welke tijd je ongeveer kunt verwachten. Hij reageert snel, heeft snel alle papieren klaar. Ons huis was ook zijn huis en andersom. Ons huis was ook nog eens met drie weken verkocht. De diensten die Vlaming makelaardij aanbiedt zijn zeker het bedrag waard wat er voor betaald moet worden. Kortom een uitstekende makelaar.”

Silvana Laseur

“Ik ben zeer tevreden over Sjoerd Vlaming. Hij is een professioneel vakman met een groot netwerk, die waarmaakt wat hij toezegt! Heb erg veel gehad aan zijn advisering die verder gaat dan alleen ver- een aankoop van de woning. Bovendien een prettige persoon in de communicatie en snel reageert en handeld. Erg blij dat ik voor hem gekozen heb!”

Rinus Kreijne

“Hij heeft alles wat een goede makelaar moet hebben. Een goed doordacht verkoopplan,uitstekende kennis van de markt en bouwkundig heel goed onderlegt. is betrouwbaar en heel prettig in de omgang.kortom een fijne man om mee om te gaan. de beste makelaar die ik als 66-jarige heb meegemaakt, en dat is niet overdreven.”

Top