Energie Bespaar Partner

Laatste nieuws

Oververhitting dreigt ook voor Amersfoort; houd je hoofd koel deze zomer!

Door: / maandag, 06 juni 2016 / Onderwerp:Over Sjoerd Vlaming

Oververhitting dreigt ook voor Amersfoort

Steeds vaker worden er woningen boven de vraagprijs verkocht. Niet alleen maar in Amsterdam en Utrecht is er gekte op de markt, maar ook in Amersfoort gaat het er soms heftig aan toe.

Het is niet altijd makkelijk om een leuke woning aan te kopen, zeker niet wanneer er meer kapers op de kust zijn. Sommige asprirant kopers raken erdoor in de knel; wat moet je doen?

aankoopmakelaar AmersfoortDat emotie de doorslag geeft bij het kopen van een woning is op zich prima. De beste (eerste) keuze ligt nu eenmaal in het onderbewuste. Net als een eerste date, dan pak je ook niet iemands Linked-in profiel erbij:)

Bij woningen is het goed om bewust te zijn hoeveel je betaalt aan ‘de stenen’ en hoeveel voor de ’emotie’ Hier komt de aankoopmakelaar om de hoek kijken. Hij kan voor je inschatten wat de marktwaarde is . En hoe de waarde ‘in de stenen’ zich verhouden tot de huidjge marktsituatie.

Zelf taxeer ik zo’n 200 woningen per jaar. Vaak is zo’n taxatie voor de financieringsaanvraag. Ik heb een uitstekend beeld hoe de markt – en de prijzen – zich ontwikkelen.

Wil je weten hoe ik als aankoopmakelaar te werk ga? Ik ga vrijblijvend een keer met je mee; de eerste bezichtiging is gratis!

Ons beleid is niet meer dan 5 aankoop-opdrachten tegelijk in portefeuille te hebben. Zo ben je verzekerd van onze aandacht.

Top