Energie Bespaar Partner

Laatste nieuws

verkoop makelaar amersfoortU wilt uw huis verkopen en het liefst zo snel en soepel mogelijk, tegen een zo hoog mogelijke prijs? Schakel Vlaming Makelaardij in als uw verkoopmakelaar!

Wij staan als één team achter uw verkoop. Samen met onze ervaren en creatieve stylist en onze fotograaf zorgen wij voor het beste resultaat! In 2020 waardeerden onze klanten ons gemiddeld met het cijfer 9,3 voor de verkoop!

Maatwerk hoeft niet duur te zijn! Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling!

Wij zijn een betrokken makelaar met kennis van de woningmarkt in Amersfoort en omgeving die u door het gehele traject begeleidt; van de promotie van uw huis tot aan de woningoverdracht bij de notaris. U kunt er zeker van zijn dat u met Vlaming Makelaardij een partij heeft die voor u het best mogelijke verkoopresultaat realiseert.

Allereerst wordt, in overleg met u, de beste verkoopstrategie bepaald en stellen wij een goede vraagprijs vast voor uw koopwoning. Ook verzorgen wij een ‘Te Koop’-bord voor in de tuin, als u dat wenst.

Om uw woning aan een zo breed mogelijk publiek te presenteren, maken wij actief gebruik van het internet. Zo is onze website goed te vinden in de zoekmachines, zijn we actief op huizensites als Funda en Pararius en zetten we diverse Social Media kanalen in om op die manier zo veel mogelijke geïnteresseerde woningzoekenden te bereiken voor uw koophuis.

Om uw woning zo goed mogelijk uit de verf te laten komen zullen wij tips geven om met minimale investering uw huis of appartement aantrekkelijk(er) te maken voor potentiële kopers. Indien gewenst komt hiervoor een professionele interieurstylist bij u langs.

Daarnaast laten we een professionele fotograaf uw huis fotograferen, zodat we deze zo goed mogelijk kunnen presenteren, zowel op internet als in eventuele brochures. Zodra wij een mogelijke koper hebben gevonden, zullen wij de bezichtigingen organiseren en houden we u uitgebreid op de hoogte van de vorderingen.

De verkooptekst laten we ook niet aan het toeval over. Daarom schrijven we deze niet zelf, maar wordt deze geschreven door een professionele tekstschrijver. U merkt: Vlaming Makelaardij laat niets aan het toeval over.

Het daadwerkelijke onderhandelingsproces zal beginnen zodra een geïnteresseerde aangeeft dat hij een bod wil gaan uitbrengen op uw koophuis. Wij zullen tijdens de onderhandelingen met deze partij of zijn makelaar uw belangen zo goed mogelijk behartigen.

Wanneer u besluit een bod te accepteren, dan worden alle gemaakte afspraken inzake de verkoop door ons als de verkopende partij in een koopakte worden vastgelegd. Deze zullen wij grondig doornemen om te zien of alle belangrijke zaken hierin zijn opgenomen, zodat u straks met een gerust hart uw handtekening kunt zetten.

De laatste fase van het verkooptraject betreft de overdracht van de woning. Dit houdt in dat de kopende partij een eindinspectie doet van het huis, waarbij wij uiteraard ook aanwezig zijn. Indien de kopende partij tevreden is met de staat zoals het huis is opgeleverd, dan bezoeken beide partijen de notaris om de overdracht daadwerkelijk officieel te maken en de sleutels van hand te laten wisselen.

Gefeliciteerd! U heeft samen met Vlaming Makelaardij succesvol uw huis verkocht!

Wilt u ook Vlaming Makelaardij als uw verkopende makelaar of wilt u liever eerst een gratis uitgebreid verkoopadvies?  Maak nu een afspraak!

 

Top