Energie Bespaar Partner

Laatste nieuws

Taxateur AmersfoortBinnen 48 uur heeft u het gevalideerde rapport in handen!

Het uit laten voeren van een taxatie van uw huis of appartement kan om verschillende redenen noodzakelijk zijn. Zo is het bijvoorbeeld voor het aanvragen van een hypotheek verplicht, maar het is ook aan te raden bij de aankoop of verkoop van uw koopwoning. Daarnaast wil een verzekeringsmaatschappij of de Belastingdienst soms graag weten wat de waarde is van uw woning.

Wat voor u de reden ook is: Voor een professionele taxatie en een deskundig en snel geleverd taxatierapport bent u bij Vlaming Makelaar & Taxateur aan het goede adres!

Ons makelaarskantoor is aangesloten bij het taxatiekeurmerken NWWI, Taxateurs Unie en TVI. Deze instanties controleren nauwgezet of een taxatierapport aan de kwaliteitseisen van de brancheorganisaties, het NHG (Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen) en de hypotheekverstrekkers voldoet.

Zo kunt u er zeker van zijn dat het geleverde rapport altijd wordt geaccepteerd.

Door onze jarenlange ervaring met de woningmarkt van Amersfoort en omstreken, weten wij precies welke factoren van invloed kunnen zijn op de taxatiewaarde van de koopwoning. Zo kijkt een erkend taxateur onder andere naar het type woning, de oppervlakte, de omgeving van de woning en de staat van het huis.

Wij geven u gratis mondeling advies over wat voor u het beste en voordeligste is. Dankzij een directe koppeling met de banken kunnen wij snel taxaties verwerken en doorvoeren. Dit bespaart u tijd en geld!

Dit maakt Vlaming Makelaar & Taxateur tot dé makelaar om een goede taxatie voor u uit te voeren!

Heeft u nog vragen of wilt u direct een taxatie aanvragen?

Neem dan snel contact op met Vlaming Makelaar en Taxateur!

Vul direct online het aanvraagformulier in

 

Top