Laatste nieuws

Taxateur

Taxateur Amersfoort

Het uit laten voeren van een taxatie van uw huis of appartement kan om verschillende redenen noodzakelijk zijn. Zo is het bijvoorbeeld bij het aanvragen van een hypotheek verplicht, maar is het ook aan te raden bij de aankoop of verkoop van uw koopwoning. Daarnaast wil een verzekeringsmaatschappij of de Belastingdienst soms graag weten wat de waarde is van uw woning.

Wat voor u de reden ook is: Voor een professionele taxatie en een deskundig en snel geleverd taxatierapport bent u bij Vlaming Makelaar & Taxateur aan het goede adres!

Ons makelaarskantoor is aangesloten bij het taxatiekeurmerk NWWI. Deze instantie controleert nauwgezet of een taxatierapport aan de kwaliteitseisen van de brancheorganisaties, het NHG (Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen) en de hypotheekverstrekkers voldoet.

Zo kunt u er zeker van zijn dat het geleverde rapport altijd wordt geaccepteerd.

Door onze jarenlange ervaring met de woningmarkt van Amersfoort en omstreken, kunt u er zeker van zijn dat we beschikken over de juiste kennis en ervaring. Wij weten precies welke factoren van invloed kunnen zijn op de taxatiewaarde van de koopwoning. Zo kijkt een erkend taxateur onder andere naar het type woning, de oppervlakte, de omgeving van de woning en de staat van het huis.

Wij geven u gratis mondeling advies wat voor u het beste en voordeligste is. Dankzij een directe koppeling met de banken kunnen wij snel taxaties verwerken en doorvoeren. Dit bespaart u tijd en geld!

Dit maakt Vlaming Makelaar & Taxateur tot dé makelaar om een goede taxatie voor u uit te voeren!

Heeft u nog vragen of wilt u direct een taxatie aanvragen?

Neem dan snel contact op met Vlaming Makelaar en Taxateur!

 

Top