Energie Bespaar Partner

Laatste nieuws

 


makelaars in amersfoortAankoopmakelaar

Een huis kopen is een van de grootste beslissingen in uw leven. Het kan enorm spannend zijn, vaak geeft emotie de doorslag. De verkopende makelaar is een professional, en partijdig. Daarom is het handig en voordelig om een aankoopmakelaar aan úw zijde te hebben. Een ervaren NVM-makelaar die uw droomhuis op waarde weet te schatten en er voor u de beste deal weet uit te slepen.

Wij zijn bouwkundig en creatief onderlegd, kennen Amersfoort en de omgeving en hebben toegang tot de grootste woningdatabase van Nederland. Dankzij onze ervaring en marktkennis kunnen wij u veel tijd, geld en zorgen besparen. Zodat u de grootste kans maakt op een geslaagde aankoop!

Het eerste advies is gratis en vrijblijvend, doe er uw voordeel mee en maak nu een afspraak!

 

Verkoopmakelaar

koopwoning amersfoortU wilt uw huis of appartement verkopen en dan het liefst zo snel en soepel mogelijk en tegen een zo hoog mogelijke prijs. Schakel dan Vlaming Makelaardij in. Wij zijn actief op Funda, hebben kennis van de woningmarkt in Amersfoort en omgeving en zijn gespecialiseerd in het gehele traject van de verkoop van uw huis.

Wij zijn een betrokken makelaar die als doelstelling heeft om het voor ú beste verkoopresultaat te realiseren.

In overleg met u wordt de verkoopstrategie bepaald en een goede verkoopprijs vastgesteld.

Wij organiseren de bezichtigingen, voeren de onderhandelingen en begeleiden u bij de woningoverdracht tot aan de afhandeling bij de notaris.

Vlaming Makelaardij levert u een gratis uitgebreid verkoopadvies.  Doe er uw voordeel mee en maak nu een afspraak!

 

Taxateur

huis-taxerenEen goede taxatie bij aankoop of verkoop van uw woning is zeer belangrijk. Het geeft de waarde van de woning aan. Dat is van belang voor de hypotheekverstrekking.

Voor een professionele taxatie en een deskundige en snel geleverde rapportage bent u bij Vlaming Makelaardij aan het goede adres.

Wij zijn aangesloten bij het NWWI. Deze instantie controleert nauwgezet of een taxatierapport aan de kwaliteitseisen van de brancheorganisaties, het NHG (Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen) en de hypotheekverstrekkers voldoen.

Wij geven u gratis mondeling advies wat voor u het beste en voordeligste is. Dankzij een directe koppeling met de banken kunnen wij snel taxaties verwerken en doorspelen. Dit bespaart tijd en geld. Het maakt Vlaming Makelaardij tot dé makelaar om een goede taxatie voor u uit te voeren.

Vlaming Makelaardij heeft dit jaar al meer dan 60 taxaties mogen uitvoeren!

Neem contact op voor meer informatie!

 

Top