Laatste nieuws

Toon alle foto's

Kant-en-klaar appartement met tuin en eigen parkeerplaats.

Je hoeft alleen je meubels mee te nemen! Dit tweekamerappartement is keurig onderhouden en vanwege de kunststofkozijnen nagenoeg onderhoudsvrij. Er hoort een tuin bij, die je via openslaande deuren bereikt. Het appartement is heel behaaglijk, niet voor niets heeft het energielabel A.
In het hele appartement ligt hetzelfde laminaat en er zijn geen drempels.

Je komt binnen in een lange gang met toegang tot de slaapkamer, badkamer en berging. De slaapkamer is heerlijk licht. Er is voldoende ruimte voor een groot bed en een kledingkast. De badkamer heeft een douchcabine, een zwevend toilet en wastafel met kastje en spiegel. Er is ruimte voor de wasmachine en droger. Eventueel kun je deze ook plaatsen in de berging, er is een wateraansluiting. In de berging is ruimte om voorraad op te bergen en de Cv-ketel is hier opgesteld.
De woonkamer met ruime open keuken is opnieuw heerlijk licht. De moderne witte keuken heeft véél opbergruimte in kasten en lades, een magnetron grillcombinatie, een koel vriescombinatie en een keramische kookplaat. Via de openslaande deuren loop je de gezellige tuin in. Zet op mooie dagen de deuren lekker open en breid je woonruimte uit. De tuin is betegeld en omheind door een heg.

Je auto parkeer je voor de deur. Fietsen kun je veilig in de gezamenlijke fietsenberging zetten.

De Kameleonstraat ligt aan de rand woonwijk ’t Hart. Vanuit deze rustige wijk ben je zo in het buitengebied zoals de bossen van Pijnenburg of Lage Vuursche, met haar vele (pannenkoeken)restaurant. In 10 minuten fiets je naar Paleis Soestdijk. Hier worden tal van evenementen gehouden, zoals de zomeravondconcerten met bekende artiesten uit binnen- en buitenland.

Voor je boodschappen kun je onderandere naar de Weedestraat. Hier vind je ook kledingwinkels, boekenzaken, speciaalwinkels en horeca. Met maar liefst drie stations is Soest uitermate geschikt voor forenzen. Ook de snelwegen A1 en A28 zijn goed bereikbaar.

Ik wil graag een afspraak maken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Ik doe graag een bod.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon

Uw bod

Ik ontvang graag de vragenlijst

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ontvang graag de lijst van zaken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

test
Top