Laatste nieuws

Toon alle foto's

Een heerlijk ruime en – door de vele raampartijen – lichte hoekwoning. Een tuin op het Zuidwesten, waar elk seizoen wel iets moois bloeit. Wanneer het eerste voorjaarszonnetje doorbreekt kunt u al koffie drinken op het terras dat direct aan de woonkamer grenst.
Veel leefruimte
De woonkamer is bijzonder licht door de ramen aan de achterkant, grote ramen aan de zijgevel en een raam aan de voorkant bij de keuken. Er is veel ruimte om lekker te leven. In de open keuken zijn een vaatwasser, koelkast, heteluchtoven en gasfornuis aanwezig. Naast de keuken is een grote bijkeuken, waar u de wasmachine en droger kunt plaatsen en uw voorraad kunt bewaren.

Heerlijke tuin
De zonnige tuin bereikt u vanuit de woonkamer. Op het terras direct aan het huis kunt u al vroeg in het jaar genieten van het buitenleven. Door het vele groen is de tuin vogel- en vlindervriendelijk. Er is een groot grasveld en achterin de tuin staat een schuur met genoeg ruimte voor fietsen en het opbergen van tuingereedschap. Via de poort kunt u de tuin ook achterom verlaten.
Vier slaapkamers
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. In de voorste slaapkamer (12m2) zorgt opnieuw een groot raam voor veel lichtinval. In de, eveneens lichte, ouderslaapkamer (16m2) aan de achterzijde staat een grote kast met schuifdeuren. De derde kamer (8m2) is op dit moment in gebruik als werkkamer, maar is ook geschikt als kinderkamer. De badkamer heeft een douche, wastafel met meerder kasten, een grote spiegel en een hangend toilet. Op de ouderslaapkamer ligt vloerbedekking en op de rest van de verdieping laminaat. Op de zolder bevindt zich een vierde slaapkamer (18m2), met een dakkapel en een groot zijraam. Op de voorzolder kunt u met gemak de spullen opbergen die u niet dagelijks nodig heeft.

Rustige buurt
De Asterlaan ligt in een rustige, groene buurt, waar steeds meer jonge gezinnen komen wonen. De buren zijn op een prettige wijze met elkaar betrokken. Er is altijd ruimte voor een praatje en, zoals het vaak gaat in een dorp, je groet elkaar. Er is genoeg parkeerruimte in de straat.

Goed bereikbaar
Sinds 2012 is er een NS-station in Hoevelaken. Dit maakt het dorp een heerlijke woonplaats voor forensen; de rust van een dorp, maar toch bent u snel in de grote steden. Met 5 minuten bent u met de trein in Amersfoort. Ook de snelwegen A1 en A28 zijn goed bereikbaar.
Hoevelaken is een ruim opgezet dorp, met veel groen en speelruimte voor kinderen. Er is een ruim aanbod aan basisscholen en naschoolse opvang. Er zijn supermarkten en winkels voor uw dagelijkse benodigdheden. Ook zijn er volop mogelijkheden om te sporten. Vanuit Hoevelaken bent u zo in het buitengebied. Vanuit Huize Hoevelaken en Landgoed Stoutenburg kunt u prachtige fiets- en wandelroutes volgen. Bovendien bent u zo op de Veluwe.

Indeling
Begane grond: Betegelde voortuin I Hal met toilet, meterkast, voorraadkast en trap I Bijkeuken I Woonkamer I Open keuken I Deur naar tuin
Eerste verdieping: Drie slaapkamers (8m2, 12m2, 16m2) I Badkamer I Douche I Toilet I Wastafel met badkamermeubel en wandkasten I Laminaat
Zolder: Vierde slaapkamer (18m2) I Opbergruimte
Tuin: Op het Zuidwesten I Betegeld terras I Gras I Houten schuurtje (7m2) I Achterom

Ik wil graag een afspraak maken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Ik doe graag een bod.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon

Uw bod

Ik ontvang graag de vragenlijst

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ontvang graag de lijst van zaken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Top