Laatste nieuws

Toon alle foto's

Een moderne én charmante tussenwoning

Deze charmante – jaren ’30! – tussenwoning is in de afgelopen jaren met veel liefde en zorg opgeknapt. Van woonkamer tot badkamer; alle ruimtes zijn strak en modern afgewerkt. Een geweldig pluspunt is de grote tuin van maar liefst 18 meter diep. Deze ligt ook nog eens op het Zuiden.

In de gezellige woonkamer met open keuken heeft u genoeg ruimte voor een zithoek en een eettafel. De woonkamer kent veel lichtinval. In de moderne witte keuken kan een kookliefhebber lekker zijn gang gaan. De keuken heeft een gaskookplaat, een vaatwasser, een combi-oven met magnetronfunctie en een koel-vriescombinatie. In de hal is een kelderkast die ruimte biedt voor uw voorraad. Over de hele begane grond ligt dezelfde laminaatvloer.

Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken kunt u de opvallend ruime tuin inlopen. Met een oppervlakte van bijna 100 m2 is dit de ideale plek om lange zomerdagen door te brengen. Kinderen hebben er alle ruimte om te spelen, terwijl u met vrienden of familie geniet van een glas wijn op de loungebank. Barbecue aan en genieten maar!

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers (6 m2, 10 m2), een luxe badkamer en een waskamer. Ook hier valt direct de keurige afwerking op. De badkamer heeft een dubbele wastafel met lades, een designradiator en een inloopdouche met regendouchekop en massagestralen. Vanuit de badkamer heeft u toegang tot een balkon. In de waskamer kunt u een wasmachine en droger plaatsen. Daarnaast heeft u hier extra opbergruimte. Ook op de verdieping ligt een laminaatvloer. De zolder, die u via een vlizotrap bereikt, biedt alle ruimte voor het opbergen van bijvoorbeeld uw kerstspullen en andere zaken die u niet dagelijks gebruikt. Ook de Cv-ketel is hier opgesteld.

Uw auto kunt u in de straat parkeren.

Het Soesterkwartier is een wijk achter het NS-station en daardoor uitermate geschikt voor forensen. In de wijk woont een leuke variatie aan mensen; sommige bewoners wonen er al tientallen jaren, terwijl de afgelopen jaren ook steeds meer jonge gezinnen hun intrek nemen in één van de – van origine – arbeiderswoningen. In het Soesterkwartier zijn een aantal supermarkten. Kinderen kunnen er naar de kinderopvang en de basisschool. Omdat de wijk aan de rand van Amersfoort ligt, bent u met de fiets zo buiten en ook Dierenpark Amersfoort is met de fiets bereikbaar. In tien minuten fietst u naar winkelcentrum Eemplein en met nog eens vijf minuten staat u in het centrum van Amersfoort. U kunt heerlijk fietsen langs de Eem of wandelen op de Soesterduinen.

Ik wil graag een afspraak maken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Ik doe graag een bod.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon

Uw bod

Ik ontvang graag de vragenlijst

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ontvang graag de lijst van zaken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

test
Top