Laatste nieuws

Toon alle foto's

In de zomer varen door de grachten, in de winter misschien wel schaatsen. Het kan in Vathorst! De Ransdorpstraat ligt in deelwijk De Laak; een moderne grachtenstad, direct grenzend aan de polder. In deze verrassend ruime en lichte eengezinswoning met de uitstraling van een grachtenpand is het heerlijk wonen!

In de ruime – uitgebouwde – woonkamer met open keuken straalt het licht u tegemoet door de schuifpui aan de achterzijde. De keuken heeft ook twee ramen van plafond tot vloer.
De keuken is lekker ruim. Lades en kasten bieden veel opbergruimte. Er is een zes pits gasstel, een combi-oven, een koel-vriescombinatie en een vaatwasser. De begane grond wordt verwarmd door vloerverwarming.

De onderhoudsvriendelijke tuin op het Zuidoosten is een heerlijke plek voor lange zomerdagen met vrienden en familie. Tegen de schuttingen groeit klimop. Achter in de tuin staat een schuur met ruimte voor uw fietsen. De vliering biedt extra opbergruimte. Vanuit de achtertuin bereikt u het gezamenlijke binnenterrein met speeltuin. Tuinen uit verschillende straten sluiten hier op aan. Het is een gezellige (omheinde) speel- en ontmoetingsplek. Uw auto kunt u parkeren op het binnenterrein.

De eerste verdieping is in 2018 met veel zorg verbouwd. Er zijn drie lichte slaapkamers (6 m2, 10 m2, 15 m2). De badkamer heeft een inloopdouche, een ligbad, twee wastafels en een kastmeubel. Er is een separaat tweede toilet. De tweede verdieping is een jaar eerder – in 2017 – verbouwd. De masterbedroom op deze verdieping is met 17 m2 geweldig ruim. Naast deze grote slaapkamer vindt u nog een kamer die op dit moment gebruikt wordt als walk-in-closet maar ook prima volstaat als kinderkamer of kantoor. Er is een wasruimte met plaats voor uw wasmachine en droger. Ook de Cv-ketel is hier opgesteld.

Vathorst heeft alles wat u nodig heeft! Winkelcentrum Vathorst vormt het kloppend hart van Vathorst. Er zijn supermarkten, verswinkels, kledingwinkels, cafés en restaurants. Er is een groot gezondheidscentrum, er zijn scholen, kinderopvang en kerken. Er is volop speelgelegenheid voor kinderen. De snelwegen A1 en A28 zijn vanuit hier gemakkelijk bereikbaar. Vanaf de Ransdoprstraat loopt of fietst u zo de polder in richting Nijkerk, Bunsschoten of Hoevelaken.

De Ransdorpstraat ligt in deelwijk De Laak. Door de stijl van de woningen en de aanwezigheid van water en bruggetjes ademt het een Amsterdamse sfeer. Een gezellige wijk waar voor jong en oud genoeg te doen is. In het Kai-park wordt op zomerse dagen met een picknickkleed neergestreken.
Meerwaarde:
– Uitgebouwde woonkamer met vrij zicht achter
– Zonnige tuin op het zuidoosten
– Woning volledig afgewerkt, instapklaar!
– Centrale ligging in woonwijk

Ik wil graag een afspraak maken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Ik doe graag een bod.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon

Uw bod

Ik ontvang graag de vragenlijst

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ontvang graag de lijst van zaken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

test
Top