Energie Bespaar Partner

Laatste nieuws

Pieter Jelles Troelstralaan 59B - Amersfoort
Toon alle foto's

Wonen in de mooiste en groenste wijk van Amersfoort? Het Bergkwartier is een zeer geliefde wijk onder de Amersfoorters vanwege haar ligging klasse en uitstraling. De wijk is grotendeels beschermd stadsgezicht. Op de Pieter Jelles Troelstralaan zit je midden in het groen!

Het complex ligt strategisch ten opzichte van Centraal Station, winkelcentrum De Leusderweg, de historische binnenstad, natuurgebieden en uitvalswegen.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en is verrassend ruim. Het heeft een heerlijk balkon om te genieten van de avondzon en de groenrijke omgeving.

Indeling:
Centrale entree met intercom, brievenbus en trappenhuis. Eigen entree/ hal met meterkast en toegang naar ruime en zeer lichte woonkamer. Hier is voldoende ruimte voor een zithoek en een knusse eethoek. De keuken is gelegen aan de andere kant van de hal. De keuken is netjes en voorzien van voldoende kastruimte. De keuken is verder uitgerust met een gaskookplaat, koelkast en een combi-oven/magnetron en heeft een huurboiler (€12,94 per maand).

Vanuit de woonkamer is toegang tot de 2e hal waar de slaapkamers zich bevinden. De slaapkamers zijn 11m2 en 9m2. Ook de badkamer is vanaf de hal bereikbaar. De badkamer is netjes en voorzien van douche en wastafel, de toiletruimte is separaat.

Bijzonderheden:

– instapklaar keurig onderhouden appartement
– super centrale ligging in zeer geliefde wijk
– maandelijkse servicekosten á €96,-

Ik wil graag een afspraak maken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Ik doe graag een bod.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon

Uw bod

Ik ontvang graag de vragenlijst

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ontvang graag de lijst van zaken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Top