Laatste nieuws

Toon alle foto's

Moderne, duurzame gezinswoning met een Scandinavisch tintje.
Op zoek naar een instapklare en perfect afgewerkte eengezinswoning? Kom dan snel kijken bij de Piaamstraat 18, in deelwijk ‘ De Laak’ . Er is gebruik gemaakt van duurzame materialen, met een Scandinavische look.

De uitgebouwde woonkamer is ruim. Er is ruimte voor een grote tafel bij de keuken, waardoor u een ‘woonkeukengevoel’ kunt creëren. De open keuken heeft een vaatwasser en een combi-oven. En voor de echte kookliefhebber; er is een gaskookplaat. Achterin de woonkamer is alle ruimte voor een fijne zithoek. De trap naar de eerste verdieping zorgt voor een speels effect in de woonkamer.

Op de eerste verdieping zijn er twee frisse, lichte slaapkamers. Op de slaapkamer (13m2) aan de voorkant is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. Op de achterste slaapkamer (11m2) is ruimte voor twee kinderbedjes. De kledingkast die perfect in de kamer past, wordt ter overname aangeboden. De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel met een wastafelmeubel en een extra wandkast. Ook is er een tweede toilet!
Op de verdieping staan de wasmachine en droger netjes in de wasruimte, hier kunt u ook uw voorraad en (kampeer)spullen opbergen. In de kast van de CV-ketel is ruimte voor bijvoorbeeld uw stofzuiger en strijkplank.

Vanuit de woonkamer loopt u de zonnige tuin op het Zuidoosten in. De tuin is onderhoudsvriendelijk, het aanwezige groen maakt het toch een echte tuin. Het is een fijne plek waar overdag gespeeld kan worden en waar het ’s avonds goed toeven is met vrienden bij de barbecue. Achterin de tuin staat een houten berging met ruimte voor de fietsen.
Ontmoetingsplek
Zin in een spontane borrel met de buren? Vanuit de achtertuin bereikt u het gezamenlijke binnenterrein met speeltuin. Tuinen uit verschillende straten sluiten aan op het binnenterrein, wat dit een fijne ontmoetingsplek maakt. Uw auto kunt u parkeren op het binnenterrein. Omdat deze parkeerruimte alleen bereikbaar is voor de bewoners, is er altijd wel een parkeerplek vrij!

Deze woning staat midden in de moderne wijk Vathorst. Winkels, scholen, kerken, een gezondheidscentrum, kinderopvang, speeltuinen; eigenlijk heeft Vathorst alles wat u nodig heeft. De snelwegen A1 en A28 zijn vanuit hier gemakkelijk bereikbaar. Ook bent u vanuit Vathorst zo in de natuur om te wandelen of fietsen.
De Piaamstraat ligt in het meer stadse gedeelte van Vathorst. Door de stijl van de woningen en de aanwezigheid van water en bruggetjes ademt het een Amsterdamse sfeer. Een gezellige wijk waar voor jong en oud genoeg te doen is. In het Kai-park wordt op zomerse dagen met een picknickkleed neergestreken en in de winter kan er, uiteraard wanneer het ijs dik genoeg is, worden geschaatst op de grachten.

Indeling:
Begane grond: Gang met ruim toilet I Woonkamer I Open keuken I Vaatwasser I Combi-oven I Deur naar tuin I Trap naar eerste verdieping
Eerste verdieping: Twee slaapkamers (13m2, 11m2) I Badkamer I Douche I Toilet I Wastafel met badkamermeubel en extra wandkast
Tuin: Op het Zuidoosten I Betegeld I Houten schuurtje

Er zijn verschillende mogelijkheden om uit te bouwen en door het platte dak kunt u zelfs een tweede verdieping laten plaatsen.

Ik wil graag een afspraak maken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Ik doe graag een bod.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon

Uw bod

Ik ontvang graag de vragenlijst

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ontvang graag de lijst van zaken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Top