Laatste nieuws

Toon alle foto's

Een sfeervolle en uitgebouwde eengezinswoning!

In deze open en lichte eengezinswoning is het zowel in de koude wintermaanden als in de zomer heerlijk toeven. Op koude dagen nestelt u zich voor de (gas)kachel. In de zomer zet u de openslaande deuren open en betrekt u de tuin bij uw woonkamer. De woning staat in een rustige en kindvriendelijke straat in de geliefde wijk Zielhorst. Hier heeft u alles bij de hand: het groene Park Schothorst, winkelcentrum Emiclaer, basisscholen én NS-station Schothorst.
De ramen over de gehele breedte van de woonkamer zorgen voor veel lichtinval. De moderne gaskachel vormt het middelpunt van de woonkamer. In het eetgedeelte is voldoende ruimte voor een grote eettafel. De halfopen keuken heeft een inductiekookplaat, inbouwoven, een magnetron, koelkast, vriezer en een vaatwasser.
Via de openslaande deuren loopt u de achtertuin in. Hier kunt u altijd wel een plek in de zon of juist in de schaduw vinden. Er zijn twee terrassen waarvan één met overkapping. Op dit achterste terras is het ook in de avonduren nog heel behaaglijk. Achterin de tuin staat een schuur met ruimte voor fietsen en tuingereedschap.

Terug naar binnen:
Op de eerste verdieping heeft u drie ruime en lichte slaapkamers (15 m2, 9 m2 en 8 m2). De badkamer is in 2017 helemaal vernieuwd! Deze is voorzien van een inloopdouche, een tweede toilet en een dubbel wastafelmeubel met lades.
En dan de zolder! Een grote open ruimte met veel lichtinval door de drie grote dakramen. Wordt dit een vierde slaapvertrek? Of ziet u zichzelf hier al werken? U kunt de zolder volledig naar eigen wens inrichten. Achter schotten en op de vliering heeft u ruimte om uw spullen die u niet dagelijks gebruikt op te bergen. Ook de wasmachine en Cv-ketel staan op de zolder opgesteld.

In de ruim opgezette wijk Zielhorst is het heerlijk wonen. Er wonen veel gezinnen met jonge, en ook alweer wat oudere kinderen. Het winkelcentrum Emiclaer is op loopafstand. NS-station Schothorst bereikt u met vijf minuten fietsen en de snelwegen A1 en A28 zijn ook dichtbij. Met een kwartiertje fietsen staat u in de historische binnenstad van Amersfoort.

Voor een wandeling in het groen kunt u naar het nabijgelegen Park Schothorst, met haar afwisselende landschap én de grootste kindernatuurspeelplaats van Amersfoort. Daarnaast bent u met de auto binnen twintig minuten in een van de vele natuurgebieden rondom Amersfoort zoals de Baarnse Bossen, de Soesterduinen of de hei.

Ik wil graag een afspraak maken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Ik doe graag een bod.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon

Uw bod

Ik ontvang graag de vragenlijst

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ontvang graag de lijst van zaken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

test
Top