Laatste nieuws

Toon alle foto's

Een sfeervol jaren ’30 huis aan de rand van het centrum

Een heerlijk gezinshuis in de – door zo velen geliefde – jaren ’30 stijl aan de rand van het centrum van Amersfoort. Authentieke details, glas-in-lood ramen, een open haard, een erker en een rood pannendak; deze woning ademt sfeer. Tegelijkertijd voldoet de woning aan de eisen van deze tijd.

Al bij binnenkomst ziet u dat in deze woning uit 1926 veel originele details bewaard zijn gebleven. Een granito vloer en glas-in-lood ramen (later toegevoegd) sieren de hal. In de ruime woonkamer is er een hoog plafond en vormt de open haard het middelpunt van de zitruimte. De achterzijde maakt u met een grote tafel tot een heerlijke eetruimte. Wanneer u hier in de ochtend uw ontbijt eet, kijkt u uit over de gezellige en groene tuin.

De witte hoogglans keuken is twee jaar geleden nieuw geplaatst en is van alle gemakken voorzien. De zwart witte tegelvloer zorgt ervoor dat de moderne keuken moeiteloos aansluit bij de kenmerkende uitstraling van het huis. In de bijkeuken is ruimte voor uw wasmachine, droger en voorraad.
Vanuit de keuken loopt u de gezellige en zonnige tuin (zuidoosten) in. Een pergola, een klinkertjes terras, bomen en begroeiing maken de tuin bijzonder sfeervol. Achterin de tuin staat een grote stenen schuur – ook weer met een rood pannendak – waar ruimte is voor uw fietsen, een werkbank en nog wel meer.

Over de hele eerste verdieping ligt een zelfde laminaatvloer. De drie slaapkamers (14m2, 9m2 en 7m2) zijn allemaal lekker licht. De grote slaapkamer aan de achterkant heeft een vaste kast. De badkamer bestaat uit een ligbad, dubbele wastafel met badkamermeubel en een tweede toilet. Wilt u een plek om rustig te werken of uw gasten te laten logeren? De kamer (6m2) op de zolder is hier heel geschikt voor. Uiteraard kan deze ook worden gebruikt als vierde slaapkamer. Op de voorzolder heeft u ruimte om spullen die u niet dagelijks nodig heeft op te bergen. Ook de Cv-ketel staat op zolder.

Deze sfeervolle woning staat in de wijk Kruiskamp. Voor uw dagelijkse boodschappen gaat u naar winkelcentrum Neptunusplein.

De oude stadsmuren, veel water met mooie bruggetjes en gezellige pleinen, winkels, cafés en restaurants; de binnenstad van Amersfoort heeft het allemaal. Vanaf de Liendertseweg loopt u er zo naar toe! Theater De Flint, waar avond aan avond bekende en ook minder bekende artiesten optreden, is zelfs maar vijf minuten verderop. Een wandeling maken of een rondje hardlopen? Dat kunt u doen in het mooie stadsplantsoen om het centrum heen. De snelwegen A1 en A28 zijn goed bereikbaar en met de fiets bent u in minder dan tien minuten op station Amersfoort.

Indeling
Groene voortuin met eigen oprit
Begane grond: Ruime hal met trap, berging en toilet I Woonkamer I Open haard I Keuken I Deur naar achtertuin I Bijkeuken
Eerste verdieping: Drie slaapkamers (14m2, 9m2 en 7m2I Badkamer I Ligbad I Toilet I Wastafel met badkamermeubel
Zolder: Vierde slaapkamer (6m2) I Opbergruimte
Achtertuin: Op het zuidoosten I Terras I Gras I Groen I Grote stenen schuur

Ik wil graag een afspraak maken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Ik doe graag een bod.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon

Uw bod

Ik ontvang graag de vragenlijst

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ontvang graag de lijst van zaken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Top