Laatste nieuws

Toon alle foto's

Veel slaapkamers, veel licht, ruime woonkamer, riante tuin, garage én een praktijkruimte

Deze opvallend ruime en lichte geschakelde 2-onder-1 kapwoning, met maar liefst zes slaapkamers, staat aan de rand van de wijk Nieuwland. U bent vanaf hier zo in het uitgestrekte buitengebied Hoogland West. Vanuit de woning heeft u vrij uitzicht en biedt u de perfecte mogelijkheid voor een praktijk aan huis. Uiteraard geeft het het ook een ideale oplossing voor een gezin met au pair of een verwende tiener. Vanuit de hal heeft u namelijk een aparte toegang tot de grote ruimte op de eerste verdieping.

De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas.

In de woonkamer zorgen ramen over de gehele breedte van de woonkamer voor bijzonder veel lichtinval. Openslaande deuren geven u toegang tot de groene en zonnige tuin. De dichte keuken bevindt zich aan de voorkant van de keuken en heeft een vaatwasser, koelkast en combi-oven. U kunt de keuken ook bij de woonkamer betrekken, er ontstaat dan een heerlijk ruime woon- en eetruimte.
Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers (11m2, 8m2, 7m2) en de praktijkruimte van maar liefst 24m2. Uw klanten hoeven niet door uw privéruimte omdat de praktijkruimte een eigen toegang heeft. Deze ruimte is ook prima geschikt als zesde slaapkamer. De grote slaapkamer aan de achterzijde heeft een grote inbouwkast. De moderne badkamer heeft een inloopdouche, een zwevend toilet en een wastafel met kastmeubel.
Op de tweede verdieping vindt u nog weer twee slaapkamers (8m2, 9m2). Op de overloop is de opstelplaats voor uw wasmachine en droger. Achter schotten kunt u uw spullen opbergen die u niet dagelijks nodig heeft. Ook op de bergzolder heeft u veel opbergruimte. U bereikt deze met een vlizotrap.

In de groene tuin schijnt op mooie dagen vrijwel de hele dag de zon. De tuin is ruim 14 meter diep en heeft een terras. Er staan bomen en veel planten in de tuin. In het tuinhuis achter in de tuin kunt u uw tuinstoelen en tuingereedschap opbergen. In de grote garage kunt uw auto en fietsen stallen.
De Hooglandsepoort ligt aan de rand van de wijk Nieuwland en het buitengebied Hoogland-west. Hoogland-west is een prachtig plattelandsgebied met eeuwenoude boerderijen, bloeiende fruitbomen en een uitgestrekt polderlandschap. Woont u er straks om de hoek?

In Nieuwland is een winkelcentrum, er zijn scholen, er is kinderopvang en een gezondheidscentrum. Als u op de fietst stapt bent u zo in de bossen van Baarn en Soest of in het gezellige Bunschoten-Spakenburg. Er gaat een rechtstreekse bus naar het centrum van Amersfoort, met de auto bent u hier met tien minuten. Binnen vijf minuten bent u op de snelwegen A1 en A28.

Ik wil graag een afspraak maken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Ik doe graag een bod.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon

Uw bod

Ik ontvang graag de vragenlijst

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ontvang graag de lijst van zaken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

test
Top