Laatste nieuws

Toon alle foto's

Starterswoning in gezellig en kindvriendelijk hof
Deze strakke en lichte starterswoning staat aan een autoluw, kindvriendelijk en gezellig hof. Buurtbewoners zijn regelmatig voor het huis te vinden, terwijl de kinderen samen spelen in het speeltuintje. Het is een ideale plek voor (aanstaande) jonge gezinnen die houden van gezelligheid.

De grote raampartij aan de achterzijde zorgt voor veel lichtinval in de strakke woonkamer met open keuken. De moderne keuken heeft een gaskookplaat, een oven, een koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken kijkt u uit op het gezellige hof. Op de hele begane grond ligt een laminaatvloer.
Vanuit de woonkamer loopt u de betegelde tuin in. In de tuin staat een stenen schuur met ruimte voor fietsen en tuingereedschap. Er is een overkapping met eigen ingang. Hier kunt u een motor of fietsen plaatsen. Ook aan de voorkant van de woning heeft u ruimte voor een gezellige buitenzithoek. Hier kunt u tot ver in de avond nog genieten van de (zomer)zon.

Op de eerste verdieping zijn drie lichte slaapkamers (6 m2, 8m2, 11 m2). De moderne badkamer heeft een douche, een wastafel met meubel en een tweede toilet. Uw wasmachine en droger kunt u plaatsen in de waskamer, hier is ook de Cv-ketel opgesteld. In de trapopgang is extra bergruimte gecreëerd. Ook op de verdieping ligt een laminaatvloer.

De woning staat in wijk Kattenbroek, die bekend staat om haar creatieve architectuur. Geen straat in de wijk is hetzelfde! De wijk is in de jaren ’90 ontworpen door Ashok Bhalotra. Hij wilde een gezonde, veilige en vrolijke omgeving, waar mensen zich thuis voelen en kriebels krijgen om te dromen.

Vanaf het Hof der Reflectie bent u met een paar minuten op winkelcentrum Emiclaer. Ook het meer dorpse winkelcentrum van Hoogland is dichtbij. Zowel op Emiclaer als in Hoogland worden regelmatig feestelijke activiteiten georganiseerd. Dicht in de buurt zijn drie basisscholen en veel sportfaciliteiten, zowel voor kinderen als volwassenen.
Met een paar minuten bent op de snelwegen A1 en A28. Liever met de trein? Station Schothorst is op tien minuten fietsafstand. Binnen tien minuten fietst u ook naar de historische binnenstad van Amersfoort. Voor een wandeling in het groen kunt u naar het nabij gelegen Park Schothorst, met haar afwisselende landschap én de grootste kindernatuurspeelplaats van Amersfoort.

Ik wil graag een afspraak maken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Ik doe graag een bod.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon

Uw bod

Ik ontvang graag de vragenlijst

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ontvang graag de lijst van zaken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

test
Top