Energie Bespaar Partner

Laatste nieuws

Toon alle foto's

Op zoek naar comfortabele woonruimte met maar liefst 3 slaapkamers?

Dit ruime en complete 4-kamer appartement is gelegen op de derde verdieping. De grote ramen geven een extra gevoel van licht en ruimte.

De ligging van het complex is strategisch ten opzichte van de dagelijkse behoeften zoals de uitvalswegen, Amersfoort CS en Station Schothorst, de supermarkt én de historische binnenstad. Tegelijkertijd woon je heerlijk rustig en vrij. Je loopt binnen 2 minuten al heerlijk rond in het groene Waterwingebied.

Indeling:
Riante en gemoderniseerde centrale entree met videofoon, binnenkomst in hal, liftinstallatie en trappenhuis. Eigen berging op de begane grond.

Portiek op de derde verdieping: eigen entree, binnenkomst in ruimte hal met grote glaspui, meterkast. Moderne keuken in rechte opstelling. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De lichte woonkamer heeft een balkon over de volle breedte van het appartement. De ligging is op het zuiden, dus je kunt de hele dag genieten van de zon.

Vanuit de hal is toegang naar drie slaapkamers van 13m2, 11m2 en 10m2. Verder is toegang tot de moderne, luxe badkamer en separaat toilet en de bergkast v.v. opstelling boiler.

Financieel: de servicekosten bedragen € 180,94 per maand exclusief € 60,- voorschot stookkosten.
De VVE heeft recentelijk de dakbedekking vervangen en extra geïsoleerd, de voorzijde is volledig geschilderd in 2020 en er zijn nieuwe zonnepanelen geplaatst waardoor de algemene kosten laag zullen blijven in de toekomst.

Meerwaarde:
– Videofoon in plaats van reguliere intercom
– Dubbele beglazing en extra geïsoleerd dak
– Ruim voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur
– Slechts 2 appartementen op portiek
– Oplevering op korte termijn is mogelijk
– Boiler is eigendom

Ik wil graag een afspraak maken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Ik doe graag een bod.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon

Uw bod

Ik ontvang graag de vragenlijst

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ontvang graag de lijst van zaken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Top