Laatste nieuws

Toon alle foto's

Charmante stadswoning met grote tuin

Wonen binnen de oude stadsmuren van Amersfoort mét een grote en zonnig tuin. Het kan in de Celzusterenstraat. Vanaf hier wandelt u zo naar de historische binnenstad, tegelijkertijd woont u heerlijk rustig.
Deze charmante tussenwoning uit de jaren ‘20 is in de afgelopen jaren met veel zorg en liefde opgeknapt. Er is een nieuwe keuken en badkamer geplaatst. Door het gebruik van lichte materialen en de vele ramen is het huis heerlijk licht. De woonkamer en keuken zijn direct met elkaar verbonden, waardoor een mooie open en lichte ruimte is ontstaan. De keuken is bijzonder ruim, met werkruimte aan twee zijden. Er is een inductiekookplaat, een oven, een vaatwasser en koel-vriescombinatie. Ook de wasmachine- en drogercombinatie staan in de keuken opgesteld.

Vanuit de woonkamer loopt u de tuin in van maar liefst 11 meter diep! Hier is op zomerse dagen altijd wel een plekje in de zon te vinden. U kunt hier de drukte van de dag – en de stad – gemakkelijk achter u laten. Er is een terras en grasveld. In de aangebouwde stenen berging is voldoende ruimte voor uw fietsen en tuingereedschap.

Op de verdieping zijn twee lichte slaapkamers (9 m2 en 7 m2). In de grote slaapkamer is ruimte voor een kingsize bed (180 cm) en er staat een inbouwkast. De tweede slaapkamer is ingericht als werkkamer, maar is ook prima geschikt als kinderkamer. De moderne badkamer heeft een inloopdouche, wastafel met meubel en vloerverwarming. De zolderverdieping is nu bereikbaar via een vlizotrap. Door het plaatsen van een vaste trap, is de zolder ook in te richten als derde slaapkamer.
De Celzusterenstraat ligt op steenworpafstand van het historische centrum van Amersfoort en toch is het een rustige straat. In de straat woont een leuke variatie aan mensen; sommige bewoners wonen er al tientallen jaren, terwijl de afgelopen jaren ook steeds meer jonge stellen en gezinnen in de straat komen wonen. Winkelcentrum Eemplein is op loopafstand. Uw auto kunt u parkeren voor de deur. Daarvoor is wel een parkeervergunning nodig.

Een oude stadsmuur, veel water met mooie bruggetjes en gezellige pleinen, winkels, cafés en restaurants; de binnenstad van Amersfoort heeft het allemaal. De laatste jaren zijn veel leuke horecagelegenheden geopend, zoals bijvoorbeeld stadstrand Zandfoort aan de Eem. Ook worden er steeds meer food- en muziekfestivals georganiseerd in de stad. Als u in de Celzusterenstraat gaat wonen, is het voortaan allemaal bij u om de hoek.

Een rondje hardlopen of een korte wandeling maakt u in een van de vele stadsparken. Wilt u er even helemaal tussenuit? In het oude landgoed Randbroek kunt u heerlijk wandelen en fietsen en ook voor kinderen is hier speelgelegenheid. De snelwegen A1 en A28 zijn goed bereikbaar en met de fiets bent u in minder dan tien minuten op station Amersfoort.

Ik wil graag een afspraak maken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Ik doe graag een bod.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon

Uw bod

Ik ontvang graag de vragenlijst

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ontvang graag de lijst van zaken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

test
Top