Energie Bespaar Partner

Laatste nieuws

Toon alle foto's

Op een leuke plek in Amersfoort Schothorst is deze tussenwoning nieuw in de verkoop gekomen.

Dit ruime en lichte huis is in goede staat van onderhoud maar verdient wel enige modernisering. Zo zijn bijvoorbeeld de keuken en badkamer toe aan iets wat meer van deze tijd is. Waarom genoegen nemen met de keuzes van een ander? Maak je eigen woondromen waar aan de Camera Obscurastraat 86 in Amersfoort.

Schothorst is een zeer populaire wijk onder (jonge) gezinnen en starters. De wijk is gebouwd in de jaren ‘70 en ‘80 en is een rustige en groene wijk. Schothorst heeft meerdere basis- en middelbare scholen, diverse sportverenigingen, het prachtig uitgestrekte Park Schothorst en vanaf hier fiets je in een paar minuten naar de binnenstad. De wijk heeft zelfs een eigen treinstation (NS Schothorst) met directe verbindingen naar Amsterdam en Utrecht.

De Camera Obscurastraat grenst aan het winkelplein Schothorst. Een snelle boodschap is in een handomdraai gedaan! Direct voor de deur is voldoende parkeergelegenheid.
De voortuin is fijn voor een gezellig zitje waar de hele dag de zon op schijnt.

De indeling van de woning is als volgt:
Entree in hal, meterkast (moderne groepenkast), toegang naar tuingerichte woonkamer met grote schuifpui. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en grote eethoek. De keuken is gelegen aan de voorzijde en in rechte opstelling. Eventueel is het muurtje naar de woonkamer eenvoudig door te breken zodat je in een nieuwe opstelling de keuken bij de woonkamer betrekt. Of zelfs een kookeiland maakt!

De achtertuin is heerlijk groen met verschillende beplanting en gras. Er is een terras voor een tuinset en achterin staat een stenen berging.

Terug naar binnen.

Eerste verdieping: overloop en toegang naar drie slaapkamers. Badkamer met raam en verder voorzien van douchecabine, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping: grote open ruimte met knieschotten aan weerszijden over de gehele breedte van de woning. Super praktisch voor alle spullen die niet dagelijks worden gebruikt.
Verder bevindt zich hier de CV installatie en de hetelucht installatie.

– Hele woning voorzien van dubbel glas
– Snelle oplevering mogelijk
– Uiterst centrale ligging in de wijk
– Naar eigen inzicht te moderniseren

Ik wil graag een afspraak maken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Ik doe graag een bod.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon

Uw bod

Ik ontvang graag de vragenlijst

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ontvang graag de lijst van zaken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Top