Laatste nieuws

Toon alle foto's

Klimaatneutraal en modern appartement midden in het groen.
Bij de bouw van de appartementen van Het Wooncollege in de voormalige huishoudschool Prinses Irene is bijzonder veel aandacht besteed aan het behoud van de uitstraling van het charmante schoolgebouw. Wanneer u over de originele schooltrappen loopt en uw ogen dicht doet hoort u – bij wijze van spreken – de schoolkinderen nog over de trappen lopen. Het complex is bijzonder ruim van opzet en de moderne appartementen zijn duurzaam en volledig CO2 neutraal gebouwd. De woning maakt gebruik van koude- en warmteopslag in de bodem en het dak van het gebouw is voorzien van 560 zonnepanelen. M.a.w. vloerverwarming in het hele appartement, geen radiatoren en geen aardgas. De groene omgeving behoort bij het Wooncollege en is inclusief tuinen, mee ontworpen. Elk onderdeel, zoals heggetjes, struiken en bomen zijn zorgvuldig binnen de stedenbouwkundige structuur van de wijk gerealiseerd. Dit is wonen anno 2018!

Het appartement is gelegen op de begane grond, voorzien van doorlopende beglazing en bijzonder veel buitenruimte. Hier voelt u zich vrij.

Praktisch ingedeeld en ruime zonneterrassen
De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen aan de voor-, zij- en achterkant. Via openslaande deuren bereikt u het terras aan de voorkant. Vanuit de luxe open keuken, voorzien van alle moderne apparatuur, bereikt u via schuifdeuren het grote, deels overdekte, terras aan de achterkant. Op een mooie zomerdag opent u alle deuren naar het terras en haalt u buiten naar binnen. Vanaf het zonnige terras kijkt u uit op de gezamenlijke tuin en de naastgelegen Dahliatuin. Hier is het heerlijk rustig en hoort u de vogels fluiten.

Ruime slaapkamers
Het appartement heeft twee ruime slaapkamers van 19m2 en 14m2. Beide slaapkamers hebben grote ramen en uitzicht op bosgebied Klein Zwitserland. De luxe badkamer heeft een groot ligbad, een douche en een dubbele wastafel. Er is een separaat toilet. In de berging in de hal kunt u uw wasmachine en droger plaatsen. Uw auto en fiets parkeert u in de ruime parkeergarage van het wooncomplex.

In de natuur
Het Wooncollege ligt in de mooiste wijk van Amersfoort, het Bergkwartier. Een prachtige groene omgeving en voor uw dagelijkse boodschappen kunt u naar de gezellige winkelstraat Leusderweg. Ook de historische binnenstad van Amersfoort is goed bereikbaar.
De omgeving van de stad is een grote publiekstrekker. Amersfoort ligt middenin het groen, op een plek, waar drie verschillende landschappen samenkomen. De Utrechtse Heuvelrug, de Gelderse Vallei, en de Eemvallei. De plek om te wandelen, fietsen of uit te waaien.

Indeling
Hal met videofoon I Berging I Toilet I Badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel I Woonkamer met open keuken I Vrij gelegen terras aan 2 zijden I Twee slaapkamers 19m2 en 14m2 I Parkeergarage met eigen parkeerplaats en fietsenberging I Privéberging van 11m2

Ik wil graag een afspraak maken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Ik doe graag een bod.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon

Uw bod

Ik ontvang graag de vragenlijst

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ontvang graag de lijst van zaken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Top